Milyen fényképező gépet tanácsoltok kezdő fényképésznek?
Valami olyanra gondoltam ami viszonylag jó képeket készít
Legyen megfizethető
Új vagy használt
Bírom, hogy mindig jön egy ilyen kérdés. Ha már fényképész leszel akkor feltételezhető, hogy van annyi ismereted, hogy tudd mivel érdemes kezdeni, és nem most akarsz rácsodálkozni a világra.
Hát persze, hogy egy cserélhető objektíves géppel érdemes kezdeni. Talán újat mondtam?
És akkor jön az újabb kérdés, hogy milc, vagy dslr?
Hát persze, hogy kezdésnek majdnem mindegy.
És akkor jön a következő kérdés, hogy mennyi a zseton amit rászánsz?
Hát persze, hogy 100ezer forint.
És akkor jön a válasz, hogy akkor csak használtat az ajánlatos.
stb.stb.stb....
Mivel ez az oldal ezért lett létrehozva, hogy segítséget kérjenek a felhasználók bizonyos témákban!
Én meg az ilyen okoskodó majmokat bírom, akik lehurrogják a kérdezőt, ahelyett, hohy normális stílusban segítenének!
Gondolom, te sosem voltál kezdő fényképész, és mindent tudtál egyből...
először egy könyv, amiből
megtanulod a fotózás alapjait. aztán egy cserélhető objektives gép, amin gyakorolhatod a már megtanultakaz. mindegy milyen az első, úgyis le fogod cserélni egy idő után.
2:
Az a baj, nem látok konkrét kérdést. Az nem kérdés, hogy ki tud ajánlani egy jó fényképezőgépet, ami jó képeket csinál. Semmit nem tudunk a kérdező hatteréről, tudásáról, arról hogy milyen jellegű fotografia érdekli, hobbi vagy profi fotózas a cél, mennyit szánna rá, stb., stb. Amíg semmit nem ír, mindent harapófogóval kell kiszedni belőle, addig ne csodalkozzon, ha nem kap értelmes választ.
De akkor válaszolok, ennyi információ alapjan azt javaslom, hogy fotózzon telefonnal. Ha hajlandó részleteket írni, akkor ez változhat.
Vegyél Nikon D3500-at, akár használtan akár újonnan, mivel Dslr fejlesztheted tovább objektívekkel és ha komolyan gondolod utána új vázat is vehetsz helyette
Mivel viszonylag egy új vázről van szó kapott modern funkciókat amitől kellemes használni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!