Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen fényképezőgépet ajánlan...

Milyen fényképezőgépet ajánlanátok egy kezdőnek nem horror áron?

Figyelt kérdés
El szeretnék kezdeni fényképezni fényképezőgéppel de nem tudom milyet kérdjek szülinapomra. Eddig telefonnal csináltam képeket de szeretnék egy lépéssel feljebb lépni. Nem szeretnék nagyon drágát mert elég egy olcsóbb jobb fajta és ha azt kinőttem beszerzek egy jobbat.
2021. márc. 12. 16:51
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Mégis mennyi lenne a nemhorror ár? Ez elég szubjektív.

Vegyél egy használt, egyszerű dslr vázat egy 18-55 és egy 50 mm f1.8 objektívvel. Ez relatíve olcsón beszerezhető, és bőven elég lesz arra, hogy eldöntsd, mennyire érdekel egyáltalán a téma, illetve ha kinövöd, merre mozdulj tovább.

2021. márc. 12. 17:04
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem, ne vegyen DSLR-t. Inkább egy jobb tükör nélkülit, és arra azt aggatsz szinte amit csak akarsz, pénztárcád szab határt.

Ajánlom figyelmedbe az mpb.com weboldalt, igaz hogy 17 euró kb. a postaköltség, de megéri, itt garantált hogy hulladékot nem kapsz, és van választék bőven. Tükör nélküliek közül is tudsz bőven válogatni, én is innen vettem a Pana GH2-m.

2021. márc. 17. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!