Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen kamerát ajánlanátok...

Milyen kamerát ajánlanátok egy kezdőnek?

Figyelt kérdés
Legtöbb ismerősöm Nikont használ, de ők már régebb óta fotóznak, én mindig is mobilt használtam, viszont szeretnék megpróbálkozni egy normális géppel. A lényeg, hogy legyen könnyen kezelhető, kb. 50000-200000 Ft között szeretnék maradni, esetleg az se lenne hátrány, ha este pl városban szép képeket csinálna. És ne telefont ajánljatok légyszíves, mert azt nem tervezem lecserélni😅

2020. jún. 18. 21:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Az 50-200 ezer az nagyon tág. 50 ezerért újonnan semmi jót nem kapsz, csak használtan talán, 200 ezerért meg már korrekt gépet kapsz.

Első körben szerintem nézz utána annak, hogy a különféle géptípusok (kompakt, bridge, DSLR, MILC) mikben különböznek, milyen szerepe van a szenzorméret, milyen szenzor formátumok vannak, mi az a rekesz, záridő, milyen objektívek vannak, stb., stb. Ezek alapján próbáld belőni milyen gépet érdemes venned.

2020. jún. 22. 07:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Én Canon 250D -t vettem 197 volt , ajándék táskával meg mem.kártya+kendő mediamarkt nal :D

Én is kezdo vagyok nekem nagyon bevált, van rajta segéd is ami először segít minden menünél hogy mi micsoda....es eleg profi kepeket keszít :)

2020. jún. 22. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!