Milyen kamerát ajánlanátok egy kezdőnek?
Figyelt kérdés
Legtöbb ismerősöm Nikont használ, de ők már régebb óta fotóznak, én mindig is mobilt használtam, viszont szeretnék megpróbálkozni egy normális géppel. A lényeg, hogy legyen könnyen kezelhető, kb. 50000-200000 Ft között szeretnék maradni, esetleg az se lenne hátrány, ha este pl városban szép képeket csinálna. És ne telefont ajánljatok légyszíves, mert azt nem tervezem lecserélni😅2020. jún. 18. 21:38
1/2 anonim válasza:
Az 50-200 ezer az nagyon tág. 50 ezerért újonnan semmi jót nem kapsz, csak használtan talán, 200 ezerért meg már korrekt gépet kapsz.
Első körben szerintem nézz utána annak, hogy a különféle géptípusok (kompakt, bridge, DSLR, MILC) mikben különböznek, milyen szerepe van a szenzorméret, milyen szenzor formátumok vannak, mi az a rekesz, záridő, milyen objektívek vannak, stb., stb. Ezek alapján próbáld belőni milyen gépet érdemes venned.
2/2 anonim válasza:
Én Canon 250D -t vettem 197 volt , ajándék táskával meg mem.kártya+kendő mediamarkt nal :D
Én is kezdo vagyok nekem nagyon bevált, van rajta segéd is ami először segít minden menünél hogy mi micsoda....es eleg profi kepeket keszít :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!