Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Melyik a legjobb fényképező...

Melyik a legjobb fényképező gép márka?

Figyelt kérdés
Csak néhány jobb minőségű családi képet szeretnénk vele csinálni.

#fotó #fénykézőgép
2021. jan. 28. 14:32
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Hasselblad
2021. jan. 28. 14:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Családi fotókhoz szerintem nem kell milliós kategória

A Sony alpha sorozat bármelyike szerintem teljesen jó függően attól hogy mennyi zseton van rá

2021. jan. 28. 15:10
 3/8 anonim ***** válasza:
47%
A családi fotókhoz egy közepesebb telefon is megteszi.
2021. jan. 28. 15:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Én ezt a x2-t és #3-t átírnám ezt, arra, hogy rendes napos időben. Este szobában készítendő jó minőségű felvételhez nagyobb technikai apparátus kell.
2021. jan. 28. 20:57
 5/8 anonim ***** válasza:
69%

Nem igaz.

Este szobában több fény kell.

Hiába vesz a kérdező egy fullframe vázat fényerős optikával, ha nem ért hozzá, abból ugyanolyan trágya lesz. Nem az a pár FÉ fog hiányozni az igazán jó felvételhez.

2021. jan. 28. 21:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem bírom, mikor valaki olvasni sem tud. Hol írtam azt, hogy fullframe váz fényerős optikáról beszélek? Vannak más lehetőségek is.

De egyébként, pont, hogy az a pár FÉ tud hiányozni, és még persze a kevesebb zaj is számít.

2021. jan. 28. 21:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Amúgy mi a baj a Hasselbladdal? Tök jó családi képeim készültek vele (és még csak nem is az 1. válaszoló vagyok) :P

Kérdező ott van elcseszve a kérdésed, hogy nem írtad, mennyit szánnál rá, illetve, hogy mennyire akarsz elmerülni a fotózásban. Mivel az embernek általában behatároltak a lehetőségei (mennyi pénzt, időt, energiát akar beleölni valamiben), ezért nem célravezető ilyen, specifikáció nélküli, kérdéseket feltenni. "Legjobb márka" sincs, mindnél vannak kevésbé jól sikerült gépek, illetve nagyjából ügyelnek ezek arra, hogy egy szinten maradjanak. Egyéni szükségletek, preferenciák vannak.

2021. jan. 29. 06:53
 8/8 anonim ***** válasza:

1,7:

Egyébként azon túl, hogy nincs legjobb márka, mert tényleg nincs, hülye kérdésre hülye válasz alapon teljesen jó a Hasselblad, hiszen pusztán technikai alapon egy medium format fényképezőgép jobb, mint a kisebb szenzoros gépek. Nyilván a kérdező nem erre gondolt, mert nem a legjobb márka kell neki, csak egy fényképezőgép, de hülyén tette del a kérdést.

2021. jan. 29. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!