Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen fényképezot ajanlanatok?

Milyen fényképezot ajanlanatok?

Figyelt kérdés

Amire használnám:

Portrék

Tájképek

Macro

A macro miatt egy bridge-n gondolkozok, de a dslr kamerákat jobban szeretem, volt már alkalmam ki próbálni

Az optikai zoom is nagy elony

Valószínuleg használtan veszem, bridgenél max 50 használtan, dslr nálpedig max 70 használtan

Dslr okat tekintve a canon eos 2000d-n gondolkoztam, de kicsit túl drága, és a min. Fókusz táv is kb 25 cm

Bridgeknél az elképzelésem a sony dsc h00

Vélemények? Esetleg tudnátok ajánlani valamit?

Köszönöm

2020. nov. 28. 21:22
 1/2 anonim ***** válasza:
78%
Én MILC-et fogok venni. A bridge-t kinőttem, a dslr-t meg megutáltam, nehéz, húzza a nyakamat. Arra amire nekem kell, pont elég lesz a MILC. Én főleg portrét csinálnék, illetve túrázok, ott fotózgatnék.
2020. nov. 28. 21:54
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
DSLR-hez makroobjektív, fordítógyűrű vagy előtét lencse kell, ha makrózni akarsz. Bridge-nél meg ugyan általában közeli a min. fókusztáv, de azt a legnagyobb látószögön tudják, zoomolva a leképezés is romlik. Emellett ha normális bridge-et akarsz, akkor a kis szenzorosból egyedül a Panasonic FZ200 vagy FZ300 az elfogadható, vagy 1 colos szenzoros (Sony RX10 sorozat, Panasonic FZ1000, stb.), de az használtan sem jön ki a keretedböl.
2020. nov. 29. 04:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!