Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Az utóbbi napokban sok olyan...

Az utóbbi napokban sok olyan képet láttam, hogy egy vonat ugy van lefotózva, hogy a gép a sínek között van. Ezeket a képeket hogyan csinálják?

Figyelt kérdés

-Nem félnek a fotósok, hogy elviszi a vonat a gépüket?

-Hogyan fényképezik le?

-Csak simán ráteszik a kőre a fényképezőgépet?

-Mozdonyvezetőket ez nem zavarja?

2020. nov. 16. 00:17
 1/5 TR75 ***** válasza:

Simán elmegy fölötte a vonat.

Másrészt az is lehet, hogy távolabbról fényképeznek. Drágább cuccal távírányítva is fényképezhetnek.

Én pár éve videót csináltam így (igaz, telefonnal). Rátettem a kőre a telefont és kész.

2020. nov. 16. 00:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Opció még az is, hogy áll a vonat.
2020. nov. 16. 07:55
 3/5 anonim ***** válasza:
83%

"-Nem félnek a fotósok, hogy elviszi a vonat a gépüket?"

de. :D

de kicsit a vágánytengelytől eltolva kell odatenni a gépet és akkor még egy lelógó csavarkapocs sem fogja szétütni.

"-Hogyan fényképezik le?"

vagy vezetékes, vagy vezeték nélküli távkioldóval, vagy telefonról távirányítva.

de van egy haverom aki úgy csinálja, hogy beállítja a gépet 1 másodpercenként fotózzon. Aztán vagy jókor készül a kép vagy nem :D

"-Csak simán ráteszik a kőre a fényképezőgépet?"

én ki szoktam támasztani bagikővel az obit, hogy jól álljon.

"-Mozdonyvezetőket ez nem zavarja?"

nem.

látni látják, mert jó a szemük és mint tudjuk "Szemed a pályán legyen" elven mindig figyelnek mint a nyulak. De nem zavarja. Ha koppan akkor sem :D

2020. nov. 16. 09:01
 4/5 anonim ***** válasza:
84%
nem muszáj a kőre tenned, használhatsz babzsákot, vagy egy mini állványt is. a többit már leírták a többiek
2020. nov. 16. 10:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. :D
2020. nov. 16. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!