Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mit kell vennem hogy nekem jó...

Mit kell vennem hogy nekem jó legyen(sorolom)?

Figyelt kérdés
A gyerekekről vagy rokonokkal mindig fontos édes pillanatolról maradok le mert fél óra mire kioldom vagy előkapom a telót,pedig már a nyakamban hordom. Kamerás szemüvegre gondoltam mert azt gyorsan felkapom vagy rajtam van,vizbe is vihetem a homlokomon, a mini kamerát is néztem hogy usb- ét is lehet beledugni,s már 5 ezerért kapni,de nem értem honnét tudják mit vesznek fel.mibe kell belenézni? Maradjak a digitális kameránál? A lényeg hogy rögtön elő tudjam kapni és csak egy kattintás.milye adatokkal kell rendelkezzen hogy olyan képeket készítsen mint egy okostelefon? Esetleg ruhán hordott kamera vagy szobai hordozható ami rögtön benyomható és sokat felvesz? Köszönöm
2020. okt. 18. 05:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Akciókamera kell neked, fejre erősíthető. Csak hülyén fogsz kinézni és senki sem fog természetesen viselkedni ha ott vagy.
2020. okt. 18. 06:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Megoldható telefonnal, hogy lezárt állapotában is gyors képet lehessen készíteni.
2020. okt. 18. 07:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Bohóckodhatsz kamerás szemüveggel, csak ne felejtsd el, hogy annak is van bekapcsolási ideje, ha meg folyton megy akkor - amellett, hogy ha nem otthon vagy, bűncselekmény - hamar lemerül, tehát vinned kell magaddal úgy 4-5 darabot.

Sokkal egyszerűbb lenne úgy beállítani a telefonodat, hogy a zárt képernyőről is indítani tudd a kameraappot. Nem egy ördöngősség.

2020. okt. 18. 07:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Többiek szeretik hogy fotózok minden képet rögtön åtküldök nekik,és elmondják a kedvenceiket,vagy melyiket töröljem,ezzel nincs gond,szeretik nézni. Minikamerával honnét tudom mit fotozok,mennyi teret lát be.? Kioldás nélkül is gudok telon fotozni,de mire az oldalso gombot megtalálom,benyomom hogy bekapcsoljam,mert elsötétül az is idő. Digitális van olcsón mint a minikamera?
2020. okt. 18. 09:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Minden digitális. A telefonod is, a minikamera is. Ami nem digitális, az filmre dolgozik. Azért digitális a digitális, mert nem filmre dolgozik. Értem?

Bakker, ha neked komoly időkiesés az, hogy megnyomj három gombot a telefonodon (felélesztés, kamera, felvétel indítás), akkor minden egyéb is ugyanilyen gondot fog okozni. Sőt.

Nem bántásból, de mi olyan veszett nehéz egy telefonon, ami ráadásul - állítólag - a nyakadban lóg? Nincs kezed? Vagy ujjaid? Esetleg látássérült vagy? Parkinson? Alzheimer? Mi okoz neked problémát? Ha ezt tudjuk, talán könnyebb lesz megfelelő megoldást találni.

2020. okt. 18. 09:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem kell venned semmit. Gyakorold a "telefon előkapását".
2020. okt. 18. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!