Hogy kell , hogy jó legyen?
Figyelt kérdés
Szóval kaptam egy Canon fényképezőgépet, még amatőr vagyok ...
Tegnap akartam egy portré fotót készíteni megamról, és automatikus beállításon is, állványal...
Be állítottam 10 mp az időzítőt , de a képen mindig homályos maradtam...pedig autófókusszal is kipróbáltam és manuálissal is...és az élességet is próbálgattam de nem sikerült csak ha nagyon közél maradtam a lencséhez...
Valaki tudna segíteni, vagy valami tipp hogy lehetne magamról nem homályos képet készíteni így??
2020. jún. 10. 06:46
1/3 anonim válasza:
Tegyél valamit oda ahol leszel, állítsd be manuálisan élesre, tedd el onnét és állj a helyére.
2/3 anonim válasza:
Auto fókusszal is mennie kell, hogy ahogy az első írja,oda teszel egy tárgyat, ahol leszel, és azt a fókuszpontot választod ki, ahol az van, időzítésnél miután megnyomod a shutter gombot, már nem fog fókuszt változtatni.
3/3 A kérdező kommentje:
már megoldódott köszi :D
2020. jún. 19. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!