Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » ~50 ezerből tudok jobb képeket...

~50 ezerből tudok jobb képeket készítő fényképezőt venni, mint amilyet egy Huawei P30 csinál?

Figyelt kérdés

Milyen fényképezőgépek vannak pl ezzel a telefonnal arányban?

Xiaomi Redmi 6ot használok, ami nekem egyébként bőven elég,de most lényegesebb lenne élesebb, részletesebb képek lövése.

Milyen kisgép érné meg jobban, mint egy másik telefon?

Elég laikus vagyok a témában. Alapból kis kompakt? gép lenne az ideális, amit mindenhova magammal tudok hordani és bluetooth v wifi kapcsolatos, helyben telóra töltés végett kéne.

De ha sokkal érdemesebb a nagyobb gépekből...50 körül áldoznék rá, de ha sokkal erdemesebbek vannak dupla áron, "meghallgatom" a javallatokat ( de szerintem komoly funkciók kihasználásának kitanulására nem lesz türelmem)

2020. aug. 7. 14:33
 1/6 anonim ***** válasza:
41%
Google
2020. aug. 7. 14:46
 2/6 A kérdező kommentje:
De mint mondtam, nincs átlátásom a témában. Google megmondja,h a 48megapixel jobb, mint a 20..de itt érti valaki, hogy milyen gépek adnak már olyan képet, mint az a telefon például
2020. aug. 7. 14:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
50 ezer alatt nem találsz minőségi fényképezőgépet 100 ezertől kezdődnek a minőséginek az árai
2020. aug. 7. 17:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Oks,de arra kíváncsi vagyok még, hogy milyen árú fényképezővel kapok olyan minőségű eredményt,mint pl P30-al..ha így össze lehet hasonlítani
2020. aug. 7. 20:56
 5/6 anonim ***** válasza:
62%
Kb. 120 ezer
2020. aug. 8. 06:38
 6/6 anonim ***** válasza:
P30 egy f@s. Tökmindegy hány megapixel. Nem az a lényeg.
2020. aug. 15. 08:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!