Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Vlogoláshoz rendes videokamerá...

Vlogoláshoz rendes videokamerát, vagy fényképezőgépet vegyek?

Figyelt kérdés
2020. júl. 20. 08:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

#9 Kérdező:

Na te vagy az akinek nem lehet segíteni!

Kikapod a hozzászólásom leglényegtelenebb részét, frankón félreérted és nekiállsz hülyézni!

Gratulálok!

Ha kint lenne a neved soha többé nem válaszolnék neked!!!

2020. júl. 20. 16:31
 12/22 anonim ***** válasza:

9

Ha nem fektetsz be pénzt akkor esélyed sem lesz hogy sikeres legyél. A youtubeon a minőség sokkal jobban eladható közepes contenttel is. Herbynek bejött az hogy 240p-ben videóz meg hajléktalan csövesként viselkedik, de ez a piac már telített. ha elsőre nem is költesz el fél milliót videós cuccokra egy alap MILC-et 100-150 körül minimum illene venni.

2020. júl. 20. 16:45
 13/22 anonim ***** válasza:
6%

Ha új seprű vagy a piacon kipróbálatlanul, akkor kezdetnek megteszi egy fhd kis kamera.Igazából a tartalom fogja meghatározni a nézettséget s ha fos is lenne a kép, de őrület a tartalom, akkor is nyerő lesz.

Hiába tennél fel 8k minőségű videót, ha csak szép szép a kép, de lófax tartalom...pár sznob felbontás paraszt rákkantint max.

Kezdetnek bőven megtennék ezek is:

[link]

[link]

[link]

Ha bejött a dolog s lesz 5-10e néződ, lehet elgondolkodni fejlesztésen bár, ha elégedettek ezzel s te is, teljesen felesleges.

2020. júl. 20. 18:09
 14/22 A kérdező kommentje:

nem akartalak ennyire megbántani, de van egyfajta jelenség a magyaroknál, ami engem baromira idegesít... ez a jelenség, ez a hozzáállás ilyenfajta megnyilvánulásokat eredményez:

A mém jut eszembe, ami tökéletesen leírja:

ha hazaér valaki az új audival, akkor a német, angol, olasz stb szomszéd ezt mondja:

jajjde szép autó!

a magyarnál ha hazaérsz, akkor a szomszédja felbőg:

mibűűűűűű???

Nálad is ugyanezt láttam:

"Ha ekkora juttuubber vagy és pörögnek a milliók akkor miaz 250 ezer"

Az irigykedés, lenézés, meg eleve elkönyveled, hogy hülyeség. Valahogy süt a megnyilvánulásból.Pedig óriási biznisz a tartalomgyártás. Persze nem az, amit ti láttok, meg nem az ilyen herbyknek.

2020. júl. 20. 19:47
 15/22 A kérdező kommentje:

#12-13

Köszönöm.

Ezek jónak tűnnek.

Amit most kinéztem az használtan az a canon eos 1200D

Amennyit utánaolvastam, az alapján jobb a képe, mint ezeknek a szimpla videófelvevőknek, a hangot pedig mobiltelefonomra kötött mikrofonnal rögzítem és vágom egybe, arra gondoltam. Persze körülményesebb, mint a sima videókamera, de ez remek fotókat készít, amellett hogy a videó képminősége is jobb a szélesebb lencsének köszönhetően. Persze ha tévedek, javítsatok ki nyugodtan.

Később beruházok erre a milc canon m50-re talán, de perpill nem akarok 200 000-et kiadni rá. Még nem értek a technikához, előtte hozott anyagú videókból dolgoztam.

2020. júl. 20. 19:53
 16/22 anonim ***** válasza:

15

Ha jól emlékszem az 1200d nem fókuszkövetős, nem éppen kamera funkciós, így ülhetsz előtte fixen egy tuskóként...a kameraszolgáltatás csak egy játék benne, azért fényképezőgép, de te döntésed.

Az biztos, hogy a mikivel-hanggal én nem baxkodnék külön utána...egy időpocsékolás, de ezt én vallom...

2020. júl. 20. 20:04
 17/22 A kérdező kommentje:
igazad van
2020. júl. 20. 20:05
 18/22 anonim ***** válasza:

16

Ne told már fullba a kretént. Amit te kamerának gondolsz az a camcoder, 10 éve halott dolog, senki nem csinál újat meg egy vicc volt gyenge minőséggel, a fényképezőgép meg rendes nevén kamera pedig alkalmas fényképezésre és videófelvételre is. A DSLR-ek inkább a fotózásra vannak kihegyezve a MILC meg nagy szenzoros kompaktok meg inkább videózásra. De mindegyikkel meg lehet oldani mindent. Az 1200d-ben is van autofocus, nincs hiperszuper arckövető autofocus, de ettől még használható. Mondjuk abban az árkategóriában nem azt venném.

2020. júl. 20. 20:10
 19/22 anonim ***** válasza:

18

Ennyi erővel vehet egy fz300 panasonicot, ami valóban alkalmas fotó-videóra....tessék 4k-ban is.

Stabi-fókusz elég jó...fotó gyengébb dslr-nél, de

70-90e ft között vehető használtan...

ui: 1200-ben videó módban nézd a fókuszt, ne fotó módban...nem egy kutya.

2020. júl. 20. 20:16
 20/22 anonim ***** válasza:

19

1/2.3"-os szenzor nem alkalmas semmire. Ennyi erővel videózhat telefonnal is. Mondom én sem ajánlom az 1200D-t inkább kezdő fotósoknak való. Videózni egy Canon M100 bőven jobb vagy egy kicsit többet rákölteni és venni egy Olympus OM-D E-M10 Mark II-t.

2020. júl. 20. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!