Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Kaptam egy Jay Tech kameràt,...

Kaptam egy Jay Tech kameràt, hogy tudnék vele minél jobb minőségű fotòkat, videòkat készìteni?

Figyelt kérdés
Még nem készítettem kameràval fotòkat,videòkat,nincs tapasztalatom,minden tippnek örülök,köszönöm.

2020. febr. 16. 21:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

még sosem hallottam a JayTech kameráiról. ahogy rákeresve látom, ezer félét gyártanak webkamerától biztonságin át akció és kézi kamerákig.

általános tanács, minél több és jobb a fény, annál jobb minőségű a felvétel. lehetőleg kint a szabadban videózz, vagy ha szobában akarsz, akkor minél jobban világítsd be. az sem árt, ha valahova leteszed és nem kézből videózol. akkor sokkal stabilabb, élvezhetőbb lesz a felvétel.

2020. febr. 17. 10:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi tobb minden fehér effect,metering stb..nem tudom melyiket érdemes bekapcsolni.
2020. febr. 17. 18:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Marmint fehér egyensúly,effect Stb. Ilyenekre gondoltam.Erdemes átállítani pl.Sepia-ra?
2020. febr. 17. 18:58
 4/5 anonim ***** válasza:
63%

te alkotsz, te döntöd el, hogy milyen képi világot, milyen látványt akarsz elérni. ha sepia látványvilágot akarsz, akkor kapcsold be. ha nem, akkor ne.

olvass utána a fotózás, videózás alapfogalmainak, hogy mi micsoda, mit befolyásol, milyen hatással van, aztán használd őket a céljaidnak megfelelően.

2020. febr. 17. 22:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Multi Shot vagy Motion Detection stb. Sok minden kérdéses dolog van rajta,jò lenne tudni pontosan mit jelent.
2020. febr. 18. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!