Kaptam egy Jay Tech kameràt, hogy tudnék vele minél jobb minőségű fotòkat, videòkat készìteni?
Figyelt kérdés
Még nem készítettem kameràval fotòkat,videòkat,nincs tapasztalatom,minden tippnek örülök,köszönöm.2020. febr. 16. 21:06
1/5 anonim válasza:
még sosem hallottam a JayTech kameráiról. ahogy rákeresve látom, ezer félét gyártanak webkamerától biztonságin át akció és kézi kamerákig.
általános tanács, minél több és jobb a fény, annál jobb minőségű a felvétel. lehetőleg kint a szabadban videózz, vagy ha szobában akarsz, akkor minél jobban világítsd be. az sem árt, ha valahova leteszed és nem kézből videózol. akkor sokkal stabilabb, élvezhetőbb lesz a felvétel.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi tobb minden fehér effect,metering stb..nem tudom melyiket érdemes bekapcsolni.
2020. febr. 17. 18:56
3/5 A kérdező kommentje:
Marmint fehér egyensúly,effect Stb. Ilyenekre gondoltam.Erdemes átállítani pl.Sepia-ra?
2020. febr. 17. 18:58
4/5 anonim válasza:
te alkotsz, te döntöd el, hogy milyen képi világot, milyen látványt akarsz elérni. ha sepia látványvilágot akarsz, akkor kapcsold be. ha nem, akkor ne.
olvass utána a fotózás, videózás alapfogalmainak, hogy mi micsoda, mit befolyásol, milyen hatással van, aztán használd őket a céljaidnak megfelelően.
5/5 A kérdező kommentje:
Multi Shot vagy Motion Detection stb. Sok minden kérdéses dolog van rajta,jò lenne tudni pontosan mit jelent.
2020. febr. 18. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!