en amazonrol szoktam vasarolni, nincs veluk gondom.
MIlyen ár/ertek -ben gondolkozol?
2020. júl. 13. 09:26
3/21 A kérdező kommentje:
50 ezer körül
2020. júl. 13. 11:40
4/21 Fa_ember16 válasza:
A RED-nek vannak nagyon drága de nagyon profi kamerái.profi filmesek is ezt használjak. [link]
2020. júl. 13. 11:40
5/21 anonim válasza:
50 ezer körül csak játékot kapsz. A kérdésed komolytalan.
Profi kamera belépőszinten 2-3 millió forint.
2020. júl. 13. 11:45
6/21 anonim válasza:
Jó minőségűt 50 000-ért nem kapsz. Azok a kamerák amelyek most kaphatóak és az ultragagyi kategóriába tartoznak de legalább a full HD-t tudják azok is 60 000 Ft körül kezdődnek. Ami ez alatt van az max. arra jó, hogy rátedd a forgatókönyvre, hogy a lapjait ne vigye el a szél. A napokban néztem, hogy a leggagyibb kamera amelyik már legalább valami képrögzítésre alkalmas közel 100 eFt. De még ez is max. home videó szint szórakoztatni a haverokat. A fél-profi kategórai amire neked van szükséged az inkább 400 eFt-nál kezdődik meg az fölött. Egészen használható kamerák vannak már 600 eFt környékén. Aztán amit egyik előttem szóló írt 3 millió Ft fölött már vannak tényleg jól, kényelmesen használható, szép képű, jó rajzolatú objektívvel szerelt kamerák.
2020. júl. 13. 16:33
7/21 anonim válasza:
Az egész komolytalan. Egy darab kamera semmire sem jó. Legalább 2-3 kell minimum. Profi világítás, állványok, fényvetők, árnyékolók, mikrofonok stb.
A legminimálisabb felszerelés is 10-15 millió.
És akkor még csak a felvételhez van meg valami. Utómunkával mi lesz?
2020. júl. 13. 16:43
8/21 anonim válasza:
Na, megjöttek a dilettáns piroskéz-huszárok. 50 000 forintból kizárólag családi célú amatőrködéshez megfelelő camcorder kapható.
Filmkészítéshez teljesen alkalmatlan.
2020. júl. 13. 17:56
9/21 anonim válasza:
A Sony első MILC kamerái elég tűrhető videót csinálnak. Nem egy hollywoodi csoda, de a filmezés alapjait meg lehet azokkal is tanulni és megkapod 50 ezer környékén használtan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!