Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mitől lilulhatott be a fénykép...

M dzsuzeppe kérdése:

Mitől lilulhatott be a fényképezőgépem?

Figyelt kérdés
Vettem egy használt hp 945 ulrazummos kis kompakt gépet. Eleinte fantasztikus képeket csinált, aztán egyszere csak belilultak a képek. Reméltem hogy csak a kijelző ment el, de nem,: a képek lilák. Most fekete fehér üzemmődba használom. úgy még elég jó képeket csinál. Az az érdekes hogy ha sokat zummolok vele, egyszer csak visszajünnek a színek, ha színes üzemmódban van. Aztán megint lila lesz.

2020. ápr. 25. 18:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Tönkrement a CCD-je. Tudom téged nem vigasztal, de akkoriban ez gyakoribb jelenség volt más gyártóknál is, az akkori CCD technológia gyermekbetegségei miatt.

Gyakorlatilag gazdasági totálkár.

2020. ápr. 25. 18:27
 2/4 A kérdező kommentje:
köszünüm a választ, amúgy is csak gyakorló gépnek szántam, amíg nem tudom jól kezelni az egyszerő gépeket, nem akarok jó és drágább gépet venni.
2020. ápr. 25. 18:36
 3/4 anonim ***** válasza:
74%
Igen, az álmoskönyvek szerint is csipphibára utal a lila kép. Vigasztaljon, hogy a gép anyagilag sem ér már semmit.
2020. ápr. 25. 20:31
 4/4 anonim ***** válasza:
83%

"amíg nem tudom jól kezelni az egyszerő gépeket"

Hibás szemlélet. Egy modern gépet nagyobb sikerrel lehet kezelni és vele jó képeket készíteni, mint egy 17 éves kompakttal.

2020. ápr. 25. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!