M dzsuzeppe kérdése:
Mitől lilulhatott be a fényképezőgépem?
Figyelt kérdés
Vettem egy használt hp 945 ulrazummos kis kompakt gépet. Eleinte fantasztikus képeket csinált, aztán egyszere csak belilultak a képek. Reméltem hogy csak a kijelző ment el, de nem,: a képek lilák. Most fekete fehér üzemmődba használom. úgy még elég jó képeket csinál. Az az érdekes hogy ha sokat zummolok vele, egyszer csak visszajünnek a színek, ha színes üzemmódban van. Aztán megint lila lesz.2020. ápr. 25. 18:05
1/4 anonim válasza:
Tönkrement a CCD-je. Tudom téged nem vigasztal, de akkoriban ez gyakoribb jelenség volt más gyártóknál is, az akkori CCD technológia gyermekbetegségei miatt.
Gyakorlatilag gazdasági totálkár.
2/4 A kérdező kommentje:
köszünüm a választ, amúgy is csak gyakorló gépnek szántam, amíg nem tudom jól kezelni az egyszerő gépeket, nem akarok jó és drágább gépet venni.
2020. ápr. 25. 18:36
3/4 anonim válasza:
Igen, az álmoskönyvek szerint is csipphibára utal a lila kép. Vigasztaljon, hogy a gép anyagilag sem ér már semmit.
4/4 anonim válasza:
"amíg nem tudom jól kezelni az egyszerő gépeket"
Hibás szemlélet. Egy modern gépet nagyobb sikerrel lehet kezelni és vele jó képeket készíteni, mint egy 17 éves kompakttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!