Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Canon 350D vagy Nikon D40X?...

Canon 350D vagy Nikon D40X? Melyik éri meg jobban?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy gépet vásárolni hobbi célra, és ezt a kettőt néztem ki, de még soha nem fotóztam, igazán nem tudom, hogy milyen szempontok alapján kéne nézni a gépeket... Kérlek, segítsetek!

2020. ápr. 21. 17:24
 1/3 anonim ***** válasza:
75%
Ez azért nehéz kérdés, mert nem hiszem, hogy van olyan, akinek van mindkét géppel tapasztalata. Nekem 350D-m volt. A tapasztalataim: A képminőséggel teljesen meg voltam elégedve. Tetszett a gép ergonómiája. Azt mondják, hogy az obihoz válasszunk gépet. A Canon 50mm-es obija ár-érték arányban verhetetlen. De ott van a 40mm-es 2.8-as palacsinta obi is, ami zseniális. A gép hátránya: kicsit hangosan exponál. Én a helyedben elgondolkodnék az MILC gépeken is, ha belefér valami az anyagi keretedbe.
2020. ápr. 21. 17:47
 2/3 anonim ***** válasza:
75%
...és vigyázz, hogy ne verjenek át! Valamint készülj fel arra, hogy mindig lesz valami, amit még jó lenne beszerezni. Kell egy fényerős obi, egy fix nagylátó, egy tele, egy vaku, egy állvány, egy telekonverter, egy távkioldó stb. Az, hogy anyagilag jól elszaladhat veled a ló, csak egy dolog. A fájdalmasabb része az, amikor folyton bújod a netet, hátha van valakinek valamije, amit épp be akarsz szerezni. Aztán jön a full-frame... Nagyon elfajulhatnak a dolgok. :D
2020. ápr. 21. 18:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Azért érdemes lenne őszintén feltenni azt a kérdést is, hogy ezeket a gépeket a 15 év alatt vajon mennyire használták el és tényleg ezt a géped akarod-e? Műanyag/gumi alkatrészek a szekrényben is öregednek, nemhogy télen-nyáron gyepálásban.
2020. ápr. 21. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!