Xiaomi fimi A3 drónom van jelenleg. Firmware updatetot kéne csinálnom rajta. A kameránál 3 mappa van: DCIM, DCIMA, DCIMB melyik mappába tegyem? És ugyanúgy van 3kamera mappa 2ben van rollback, egyikben nincs.

Figyelt kérdés
Néztem videókat de így alaposabban nem mutatták hogy melyik mappába kell tenni ezeket.
2020. ápr. 14. 18:31
 1/8 A kérdező kommentje:
Annyit tudok hogy az SD kártyára kell rátenni de ott van ez a 3mappa a kamerához
2020. ápr. 14. 18:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Sztem tök mindegy mert az upgrade-hoz ugy is be kell tallóznod, onnan ő feltölti magának és frissít, tehát tök mindegy végül is, de tedd akkor a dcim-be. (én biztonsági kamokból merítettem most neked).
2020. ápr. 14. 19:03
 3/8 A kérdező kommentje:
Betettem mint rendesen kibontatlanul de nem működik,az upgradeba is próbáltam de azt írja hogy nincs szabad hely
2020. ápr. 14. 19:10
 4/8 A kérdező kommentje:
És miért van ilyen kevés tárhely az upgradeban?
2020. ápr. 14. 19:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Ki szokták csomagolni, nem Ő végzi! Hátha kevés a hely, szabadítsál fel ha tudsz, de ennél nem lehet külsőről upgrade-elni? Hát én ennyit tudtam sorry
2020. ápr. 14. 19:43
 6/8 A kérdező kommentje:
Kicsomagolva próbáltam,nem ott nem tudok felszabadítani helyet.Hát nemtudom tehetetlen vagyok..
2020. ápr. 14. 19:46
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Írja a gyártónak, szoktak válaszolni!
2020. ápr. 15. 05:36
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

ctrl+F és beírod a keresőbe hogy firmware stb, másnak is vannak problémái vele, ott a beszélgetésekbe van az imél címe is a gyártónak, fórumokat nézegessed!

2020. ápr. 15. 05:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!