Hogy-hogy foltosak a képeim, ha elvileg megtisztították a szenzort?
1
Van értelme?
Úgyse tudom felvinni, bár ha nagyon akarnám, de inkább nem. Aztán ki tudja, egyáltalán működik-e most a szerviz, két hete voltam ott, már akkor kordonnal voltak elkerítve az ott dolgozók, ez egy keddi nap volt, és bár azt ígérték, másnap már megkapom, végül csak pénteken hozták. Szóval már akkor káosz volt, pedig akkor még nem voltak korlátozások.
"hát most már akkor nincs más lehetőségem"
De van. El kell sajátítani a szenzortisztítást, ahogy azt tette rengeteg fotóamatór. Ugyanis ez nem valami beavatott, titkos tudás, hanem egy rutinművelet.
amit szervizre költöttél abból megvan egy Lenspen szenzortisztító.
Én is megcsináltam sokszor és semmi baja nem lett a gépnek.
Én azt vallom, hogy sokszor kell tisztítani, meeg kifújni körtepumpával a tüköraknát, mert ha hagyod elkoszolódni akkor ha befújsz teleküldesz mindent mocsokkal.
biciklimet is magam szerelem. számítógépet is... egyszerűbb megtanilni néhány apró dolgot mint b..sz..kodni a sok hülye szervizessel aki lehet, hogy tegnap még a mekiben kérdezgette hogy adhatom menüben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!