Mit szeretsz fotózni? Lécci csak dslr és milces emberek írjanak-
Portrézni szeretek főleg, de ha épp utazok valahova akkor tájképeket is szoktam, de azt sosem tervezem el előre.
Azért szeretem a portrékat, mert szerintem azzal tudsz valakinek a legjobban személyes értéket átadni a fotózáson keresztül. Lehet, hogy egy portrén keresztül látja meg először magában azt a szépséget, amit a tükörben nem tud felfedezni.
én mindent.
technikai dolgokat - ha eljutok a Hungaroringre, akkor ott azt ami épp van, vagy rallyt, autókat, kamionokat, vonatokat, hajókat, repülőket kerékpárokat, ami az utamba kerül.
Ha túrázom, akkor a természet formáit
Szeretek urbexelni és romos épületekben fotózni - tök jó képeket lehet ilyen helyeken csinálni.
Időszakos eseményeket, pl. autókiállításokat, tájképeket, illetve városnézés során apró, elsőre nem feltűnő részleteket szeretek elkapni.
Alapvetően a streetfotó, az egyszeri pillanatok megörökítése áll hozzám a legközelebb, de a jogi szigorítás és az emberek gyanakvása miatt sajnos ezt már szinte teljesen elhagyhatom:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!