Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mit szeretsz fotózni? Lécci...

Mit szeretsz fotózni? Lécci csak dslr és milces emberek írjanak-

Figyelt kérdés
2019. dec. 5. 15:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
57%
Tejbegrízt.
2019. dec. 5. 15:19
 2/14 anonim ***** válasza:
5%
Oviban a jeled
2019. dec. 5. 15:51
 3/14 anonim ***** válasza:
79%

Portrézni szeretek főleg, de ha épp utazok valahova akkor tájképeket is szoktam, de azt sosem tervezem el előre.

Azért szeretem a portrékat, mert szerintem azzal tudsz valakinek a legjobban személyes értéket átadni a fotózáson keresztül. Lehet, hogy egy portrén keresztül látja meg először magában azt a szépséget, amit a tükörben nem tud felfedezni.

2019. dec. 5. 16:55
 4/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a normálist választ
2019. dec. 5. 19:29
 5/14 anonim ***** válasza:
78%
Leginkább embereket. Street, rendezvények. Alapból nem szeretem a sok embert és a pörgést magam körül, csak, ha nálam van a felszerelésem. :D Talán leginkább az tetszik a műfajban, hogy 1-1 pillanat kimerevítésével nagyon őszinte pillanatokat lehet elkapni az emberek részéről.
2019. dec. 5. 22:54
 6/14 anonim ***** válasza:
Lovassportot.
2019. dec. 6. 09:43
 7/14 anonim ***** válasza:

én mindent.

technikai dolgokat - ha eljutok a Hungaroringre, akkor ott azt ami épp van, vagy rallyt, autókat, kamionokat, vonatokat, hajókat, repülőket kerékpárokat, ami az utamba kerül.

Ha túrázom, akkor a természet formáit

Szeretek urbexelni és romos épületekben fotózni - tök jó képeket lehet ilyen helyeken csinálni.

2019. dec. 6. 09:56
 8/14 anonim ***** válasza:

Időszakos eseményeket, pl. autókiállításokat, tájképeket, illetve városnézés során apró, elsőre nem feltűnő részleteket szeretek elkapni.

Alapvetően a streetfotó, az egyszeri pillanatok megörökítése áll hozzám a legközelebb, de a jogi szigorítás és az emberek gyanakvása miatt sajnos ezt már szinte teljesen elhagyhatom:(

2019. dec. 6. 10:29
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Öreg, veterán autókat. Sokat járok oldtimertalálkozókra, versenyekre, ahol természetes közegükben, az utcán, országúton lehet őket lencsevégre kapni.
2019. dec. 6. 15:59
 10/14 anonim ***** válasza:
A természetet. Lehetőleg úgy, hogy nincsennek rajta emberek vagy az általuk alkotott tárgyak.
2019. dec. 7. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!