Meg vagytok elégedve a Samsung Galaxy s7 edge üzemidejével és sebességével? Azok írjanak, akiknek már megvan egy ideje a készülékük.
Semmiképpen nem ajánlom hogy komolyan vedd az első idióta hozzánemértő barom állat idoita gyülöletet s veszekedest szitó hányás válaszát :)
Note 5-m 2 éve, tökéletes, nincs fagyás lagg. Átlag 1 napig bírja mint a többi teló.
Tavaly januárban vettem és én elégedett vagyok vele minden téren :) Reggel elmegyek és késő estig bírja úgy,hogy azért nyomkodom,tehát zenét hallgatok vagy a facebook megy illetve netezek rajta.És még mindig csak 20-30%-ra merül le. Nyilván ha egész nap youtube-ozom akkor kevésbé.Sőt,ha nem nyomkodom akkor kb 2-2,5napig kibírja.
Nekem eddig nem akadt be és nem fagyott le.
Egyetlen problémám van vele,a kijelzőnek a védelme. Tisztában vagyok vele,hogy gorilla glass van rajta,de még is féltem ezért egy sima fólia van rajta,ami viszont a széleken egy idő után feljön.
Az akkumlátora kitűnik a jelenlegi felsőkategóriás telefonok közül.
Nekem még nem fagyott le / nem akadt soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!