Egy ilyen kompakt fényképezőgépet érdemes megvenni (35 ezer forint) vagy inkább egy jobb telefont?
Venni szeretnék egy fényképezőgépet, viszont nagyon gyenge a mobilom, így az is esedékes.
Amit fényképezőgépre kiadnék, az max 35 ezer. Kizárólag hobbifotózás (pl.instagram), de természetesen azért vállalható minőséget szeretnék.
Ezt néztem ki:
Viszont nem tudom, hogy egy ilyen gép mire jó.
Néztem a Redmi Note 7-es telefont, nagyon dícsérik a kameráját, és 60 ezerért hozzá lehet jutni.
Így egyben lenne fényképezőgépem és a mobilcserét is letudnám, feltéve, ha egy ilyen mobil tudja hozni az előbb említett fényképezőgép minőségét?
Mit gondoltok?
Fényképezőknél ez az árkategória sajnos még mindig nagyon a legalja, ennyiért nem adnak értelmes gépet. A szebb napokat is megélt Kodak eleve már évek óta tetszhalott állapotban van a fényképezőgép-piacon.
Szerintem a telefoncserével jársz jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!