Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen fényképezőgépet vegyek?

Milyen fényképezőgépet vegyek?

Figyelt kérdés
Eddig csak iphonnal fotoztam. Van 1 iphone x em azzal is lehet már elég jo képeket csinálni. Szeretném viszont emelni a képeim minőségét. Milyen kamerát vegyek mint kezdő fotós? Diák vagyok és csak diákmunkával keresem a pénzt amit a hobbiaimra költök. Szóval fontos szempont, hogy viszonylag alacsonyabb árkategoriás készülék legyen. Főleg embereket szeretnék fotózni akár sötétben, szürkületben is, ezért fontos számomra, hogy ilyen fényviszonyok mellett is jó minőségű képek szülessenek.

2019. okt. 15. 09:04
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia, ez szerintem egy jó ár/érték arányú gép, nem megfizethetetlen, de mindenképpen jobb, mint egy kompakt kamera.

[link]

2019. okt. 15. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!