Nikon d3500 fényképezőgép vásárlás?
Kicsikét el vagy tévedve az árral. Nem 75000 Ft egy ilyen gép, hanem kb dupla ennyibe kerül (130-150 ezer forint, attól függ, hogy hol veszed), mivel ez egy alap tükörreflexes gép.
Kezdő hobbifotósoknak ajánlott ez a gép, de ha te csak családi fotókat szeretnél, akkor Nikon coolpix gépeket tudom ajánlani.
Köszönöm a válaszokat! Amugy itt egy link ahol pl néztem abban az árban ! Tudnátok ajánlani esetleg brodge gépeket erre a célra! 150.000ig?!
Nekem D3400 van az általad említett objektívvel és nagyon meg vagyok vele elégedve. Egy mobilhoz képest ég és föld a különbség.
Azt még gondold át, hogy szükséged van-e nagyobb Zoom tartományra. Ha igen, akkor van Nikon D3500 + AF-P 18-55mm VR + AF-P 70-300mm kit is.
Nekem amúgy 55 mm-nél hosszabb gyújtótávolságra max azért lett volna szükségem, hogy erősebb bokeh-t tudjak csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!