Miért homályos a kép ha holdat akarok fényképezni?
Figyelt kérdés
Sony Cyber-shot DSC-H400 fényképezőm van, nagyon meg vagyok vele elégedve, de valahogy a holdat nem tudja lefotózni csak homályosan.
Már próbáltam minden beállítást, de ugyanaz.
Valaki esetleg nem tudja miért lehet ez,mit lehet vele csinálni?
2019. szept. 14. 22:45
1/11 anonim válasza:
Használj tripodot, távkioldóval.
2/11 Ypszilon1980 válasza:
Ne erkélyről fotózd, hanem az utcáról mondjuk.
3/11 A kérdező kommentje:
Utcáról próbáltam..mondjuk...
2019. szept. 15. 10:39
4/11 Ypszilon1980 válasza:
Bocs, nem sértésből írtam csak pl. nálam a 7. emeletről nem jó fozózni, mert leng a ház is.
5/11 A kérdező kommentje:
Akárhogy csinálom nem jó😕
2019. szept. 15. 16:32
6/11 Ypszilon1980 válasza:
Lehet, hogy túl távolra, vagy közelebb esik a fókuszpontja végtelen módban is, vagy túl nagy a zoom.
Talán segít:
7/11 anonim válasza:
Szűk rekesz, rövid záridő, manuális fókusz. Ezek szükségesek. Ha ez nincs meg a gépedben akkor ne várd a csodát. de tényleg
8/11 anonim válasza:
Mutass példát, sokminden okozhatja.
9/11 anonim válasza:
A Zoom objektívek nagy gyújtótávú tartományának élessége bizony kívánnivalókat hagy maga után, még akár a több 100ezer forintos objektívek esetében is.
Hátmég egy turista bridge esetén... lehet hogy ez a probléma...
10/11 anonim válasza:
További probléma lehet ami szintén előfordul drágább objektívek esetén is, hogy gyártás során nem úgy sikeredik ahogyan azt a mérnökök tervezték és kizoomolva az obi esetleg még a tervezettnél is gyatrább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!