Mi lehet az oka az életlen fényképeimnek?
Figyelt kérdés
Canon 600d típusú fényképezőgéppel rendelkezem. Évek óta fotózom, tudom, hogyan tudok éles fényképeket csinálni. De nem jön össze mostanában a 600d-vel. Nem objektív hiba, többel próbáltam, lerekeszelve, állványról, időzítővel, magas záridőn, különböző fényviszonyok között, sehogy sem jön össze. Valami szenzorproblémára gyanakszom, viszont sosem találkoztam ilyen jellegű problémával a fotós közösségben sem, sem az interneten. Ami fura, hogy élőképen, manuális zoomal fotózva éles a fotó (100%-os nagyítással nézve természetesen), a fotó elkészülte után azonban egyáltalán nem olyna éles, mint azt az élőképen mutatta. Tudtok megoldást erre? Válaszaitokat köszönöm.2019. aug. 8. 11:27
21/30 A kérdező kommentje:
Autóversenyekkel kezdtem, majd esküvők, portrék, családi fotózások, néha egy-egy céges fotózás :)
2022. márc. 17. 00:23
23/30 anonim válasza:
Mutatsz pár képet az előző munkáidból?
24/30 A kérdező kommentje:
hompola.com weboldalon találjátok meg a munkám :)
2022. márc. 17. 21:05
25/30 A kérdező kommentje:
és köszönöm!
2022. márc. 17. 21:05
26/30 anonim válasza:
A képek 90%-a alexpós, agyonfilterezett...
27/30 anonim válasza:
Egyáltalán nem rossz képek. Szép munkák.
28/30 anonim válasza:
Szerintem is szépek. Melyik objektívek váltak be?
29/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindhármotok reakcióját. Én első sorban magamnak fotózom, mert azt vallom, hogy muszáj imádnom, amit csinálok, különben meg fog látszani a munkámon. Nekem így tetszenek, néha megesik, hogy másoknak is. :)
Lakossági jellegű fotókat legtöbbször 35 millivel és 85 millivel fotózom, előbbi egy f2, utóbbi egy f1.8-as fényerejű. Azokat imádom.
2022. márc. 19. 22:26
30/30 A kérdező kommentje:
Tény, hogy belenyúlok egyébként a fotók színvilágába, és ezen őszintén szólva nem is szeretnék változtatni, nekem kellemes hangulatúvá válnak tőle, de elfogadom, ha Neked más hatást vált ki. :)
2022. márc. 19. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!