Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért van kevés FPS-em GTA V-ben?

Hacky kérdése:

Miért van kevés FPS-em GTA V-ben?

Figyelt kérdés

Konfig:

I7-3770k

4x4Gb ddr3

Asus GTX 1660 TI OC Strix

700W táp

legkisebb grafikán is van, hogy csak 65-70 fps-em van. Nemrég váltottam videókártyát, 6 évig egy R9 270-em volt, utána vásároltam egy RX580-at, ami egy hónap után tönkrement, de már azzal is voltak ilyen bajok GTA V-nél. Az R9 270-el futott erős közepes grafikán 60 fps-el.

Forza Horizon 4, Resident evil 2 remake, Assasin's creed unity, Division 2, mind fut fullon, 60 fps-el, de a gta nem hajlandó.

2019. júl. 17. 16:06
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

A windows játék üzemmódját ha ki/bekapcsolod, változik valami? Ha manuálisan feljebb állítod a gta5.exe cpu prioritását, mondjuk magasra, akkor jobb lesz?

Fut a háttérben nagyobb io igényű alkalmazás, pl torrent kliens?

2019. aug. 17. 08:59
 12/26 A kérdező kommentje:
A windows játékmód beállításokat megtaláltam, de ott nem lehet ki/be kapcsolni? A pioritást hol lehet állítani?
2019. aug. 23. 09:50
 13/26 anonim ***** válasza:

A játék üzemmódot a gépházban tudod ki/bekapcsolni.

A prioritást a feladatkezelőben tudod beállítani:

- részletek/folyamatok

- gta5.exe, jobb klikk

- prioritás beállítása (magas fölé ne tedd)

2019. aug. 23. 13:55
 14/26 A kérdező kommentje:
A játék üzzemód menüpontban csak tájekoztatás van arról, hogy mi az, linkek, de ki-be kapcsolni nem tudom, csak a játéksávot. A pirotást hiába állítottam feljebb.:( próbáltam a gta v.exe-t is, meg a gta v launcher.exe-t is, talán az utóbbitól lett +1-2fps em.
2019. aug. 25. 15:22
 15/26 anonim ***** válasza:
Próbáld így: gépház -> játék -> bal oldalt Játék üzemmód -> itt ki tudod kapcsolni a játék üzemmódot
2019. aug. 25. 17:04
 16/26 anonim ***** válasza:
Fullscreen üzemmódok váltogatásával változik valami (Alt+enterrel válthatsz FS és borderless windowed között)?
2019. aug. 25. 17:08
 17/26 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=MJYP2KPRT5w&feature=youtu.be

Lehet én vagyok vak, de itt nem találtam meg a ki/be kapcsolás lehetőségét, viszont a játéksávban igen. (windows gomb + g).

https://www.youtube.com/watch?v=UCAuV3fREm8&feature=youtu.be

Itt időközben probáltam vátlogatni a game modot, de nem nagyon változott semmi:( alt+enter sem segített sajnos.

illetve azt észrevettem, hogy ha kevesebben vannak a sessionben, akkor több az fps-em.

2019. aug. 26. 12:01
 18/26 anonim ***** válasza:
Ezek szerint nem ugyanolyan 10-esünk van, az enyém buildje 1903-as. Egy kicsit olvasgattam itt-ott, de nem találtam értelmesnek tűnő megoldást a problémára. Nem kizárt, hogy valamilyen hálózati gond lesz. Offlineban hogy alakul az fps-ed? Benchmark mennyit mutat?
2019. aug. 27. 13:53
 19/26 A kérdező kommentje:

az fps 55-120 ig terjedt, (normális az ekkora mértékű ingadozás?)

ha gondolod megtudod nézni: (single player)

[link]

Benchmarkolni mivel tudok gta-t? sosem benchmarkoltam, nem voltam még rászorulva.

2019. aug. 27. 20:37
 20/26 anonim ***** válasza:

A benchmarkot a graphics settings-ben találod, de amúgy ez az fps alapjában véve rendben is lenne, nálam is hasonló. Az ingadozás is belefér, vannak kisebb és nagyobb komplexitású területek a map-en, ez betudható annak.

Mondjuk 2:50 körül az a teleport igen gyanús volt, nem lehet, hogy modmenü okozza a gondot? :)

2019. aug. 27. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!