Az emberek miért nyomkodják folyton a telefonjukat?
Figyelt kérdés
Mit csinálnak egész nap, non-stop a telefonjukon?
És ami számomra nem érthető, miért telefonon neteznek és miért nem számítógépen?
Nekem a munkámhoz kell a net, és sajnos a Facebook is. Ha nem kellene, be sem lennék regisztrálva. De a telefonon soha nem netezek. Mások hogyhogy nem kapnak agyfaxt a bélyegnyi képernyőtől? Miért nem laptopon neteznek?
2019. júl. 12. 11:16
11/13 anonim válasza:
Ez te vagy, nem vagyunk egyformák... Egyébként aki tényleg függő, az nem válogat, hogy milyen eszközön csinálja.
12/13 anonim válasza:
Nem az a hihetetlen, hogy telefonon neteznek, én is szoktam, ha nem akarom ezért bekapcsolni a 100-150W-ot zabáló gépet, vagy épp úton vagyok, és megnézném mikor jön a busz, stb... A laptop meg jó dolog, de nem mindenkinek van. A probléma inkább az, hogy a legtöbben szó szerint szenvednének, és veszélybe kerülnének internet nélkül. Fogalmuk sem lenne, hogy tájékozódjanak, hogy jussanak el A-ból B-be, hogy érjenek el valakit ha kell, és hasonló dolgok.
13/13 anonim válasza:
Van akinek nincs se számítógépe,se laptopja.Marad a telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!