Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Formáznám, de nem engedi,...

Formáznám, de nem engedi, pedig eddig engedte - ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
A problémám a következő: Van egy ASUS X51L laptopom, amit szerenék újratelepíteni. Jelenleg XP Home van rajta. Ha újratelepítek, mindig úgy csinálom, hogy előszőr "format c:"-vel leformázom (a telepítő cd segítségével), és utána telpítem fel az op.rendszert (ez többnyire az időhiány miatt van, hogy külön csinálom). Ez eddig mindig tökéletesen működött, azonban most eljutok addiig, hogy beütöm a format c:-t, megkérdezi, hogy biztos vagyok-e benne, beütöm, hogy igen, és nem formáz, hanem újból kiadja a "paracssort" ahova be kell írni a pl. format c:-t is, de nem formáz. Próbáltam úgy is, hogy simán formázom - pontosabban formáznám - (nem gyors, hanem sima NTFS formázás - ahogy a telepítő formáz, ha simán telepítesz) - de fel sem hoizza ezt az opciót. Ugyan azzal a cd-vel telepítek, mint amit mindig is használtam. Ötletek?
2010. júl. 7. 20:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem céről fut a winfos?
2010. júl. 8. 20:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen de.
2010. júl. 9. 10:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Azt a meghajtót nem tudod formázni, amiről a rendszer fut. Há' gondoljá' mán bele! Hogyan?
2010. júl. 9. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!