Ha egy word dokumentumban dolgoztam, amit többször lementettem, aztán eltűnt az egész, mit tegyek?
Beadott egy üres lapot, bepánikoltam és lementettem azt is, tudom, hülye vagyok. Valahogy vissza lehet hozni a mentés előtti állapotot?
Nagyon fontos több 100 oldalas anyag :(
Ha 1 darab fájlról van szó amire rámentettél, nem sok esély van arra hogy van valahol még példány. Ha be van kapcsolva az automatikus mentés, esetleg annak az Office beállítások szerinti mappájában.
Varázstrükk pedig nincsen a felülírt fájlok visszaállítására, csak az elővigyázatosság: fontos, kritikusan fontos dokumentumokat soha nem tárolunk 1 példányban és 1 helyen, mert ha valami miatt sérül, eltűnik vagy felülíródik a tartalmad, kezdheted elölről.
Google:
How to recover an accidentally saved over Microsoft Word File
A fájl/megnyitás/legutóbbi dokumentumokban nézd meg. Ha ott nem találod, akkor megnézheted a fájl/információ/verziók vagy a fájl/megnyitás/nem mentett dokumentumok helyreállítása helyeken.
Hogy a te Word verziódban ezek hol vannak, azt majd kisakkozod.
"Beadott egy üres lapot, bepánikoltam "
Érdemes elsajátítani az adott program használatát, hogy mit csináltál ,ez alapján senki sem tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!