Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az IQOST-ról?

Mi a véleményetek az IQOST-ról?

Figyelt kérdés
Aki már rendszeresen használja, mi a véleménye róla? Én tegnap szereztem be, de csak azért mert mi nemzetisek ingyen kaptuk meg és mondom ha nem vállik be, max eladom. Mennyi idő után lehet érezni a változàst? Egyáltalán mik a változások? Én csak hivatalos PR dumát hallottam róla ahol fényezik, viszont érdekelne legalább egy átlag felhasználó véleménye.
2019. máj. 19. 05:47
 1/4 A kérdező kommentje:
IQOS-ról
2019. máj. 19. 05:54
 2/4 anonim ***** válasza:
A dohányzás káros az egészségre.
2019. máj. 19. 06:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Az élet halált okoz. A fű zöld, a munkás dolgozik.
2019. máj. 19. 06:03
 4/4 anonim válasza:

Teljesen igaz amit mondanak. Sokkal jobb, mint a normál cigi. És sokkal jobb, mint az e cigi ami már köztudott, hogy károsabb is. Ráadásul nem is kielégítő.

Rendesen érződik a dohány íze, a rendesen ciginél a papir égése miatt nem. Már jó ideje használom és kevesebbet dohányzok, mint ezelőtt. Sokkal jobban érzem magam, és a reggeli köhögés is megszűnt. Sokkal kielégítőbb egy szál, mint a sima ciginél, szóval nem is gyújtok már rá Olyan sűrűn. Ráadásul nem is büdös. Igaz amit a reklámokban mondanak róla. És tényleg rengeteget költöttek a kutasokra. Szerintem elég jól kitalálták. Ajánlom mindenkinek. Ha nem tetszik 2 héten belül vissza fizetik az árát. :). Amúgy kicsit hasonlít a vízipipára.

2019. aug. 20. 01:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!