Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hallottam olyan eszközről ami...

Hallottam olyan eszközről ami akkora, mint egy félrizsszem és kommunikációra szolgál. Mi a neve?

Figyelt kérdés

Tehát a lényege: Méretileg kb akkora, mint egy félrizsszem, és a fülbe kell bedobni, mágnessel kell kiszedni. Arra szolgál, hogy kommunikálni tudjon két ember egymás között.

Mi ennek az eszköznek a neve? Hogy keressek rá? Esetleg hasonló eszközöket tudtok?

2019. máj. 14. 14:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Csak valószínűleg az sem úgy működött, hogy ami a füledben van, az egyben mikrofon is.

Eleve össze is gerjedne.

Ahogy a linken szerepel, tehát a mikrofon külön van.

2019. máj. 14. 16:13
 12/12 anonim ***** válasza:

Gondolom olyat bérelt, mit amit linkeltem, és kemény 10 dollárért meg lehet venni. Másik 10 dollárért meg vehesz egy tollkamerát, ami szintén bluetoothon kommunikál a telefonoddal.

Ezzel kész a puskaszett. Füledben a rizsszemnyi füllhalgató, kezedben a kameratoll. Túloldalon meg jól felkészült ismerős/erre felbérelt diák látja a kameraképet (szóban irányít, hogyan tartsd a tollat) és diktálja a válaszokat.

2019. máj. 14. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!