Miért nem sikerül kommunikációra bírnom egy Lenovo A536-os telefont a Windows-10 operációs rendszer alatt futtatott asztali számítógéppel?
Többnyire képeket, videókat pakolgatok a telefonról a számítógépre, - amennyiben minden normálisan működik, - de amióta W-10-es op. rendszer alatt fut a gép, egyszerűen semmi érdemi kommunikációt nem tudok a két műszaki eszköz között kieszközölni.
Próbáltam minden felkínált lehetőséget, - amit ismerek:
Médiaeszközként, usb-meghajtóként, WiFi-n, kábelen használni a telefont, - semmi!
Az op. rendszer - kábelen - "felveszi" a telefont e: meghajtóként, aztán amikor rákattintok az "e: meghajtóra", akkor közli velem, hogy "Nincs ilyen meghajtó, - válassz másikat"...
Próbáltam keresni alkalmazást is, ami híd lehet a kettő között, de nem sok sikerrel. Amit találtam, - a fene tudja már, hogy mi a neve, - letöltöttem, telepítettem, aztán "eltűnt, mint az aranyóra"! - Még azt sem tudom, honnan és hogyan kellene eltávolítani. :(
Tudna nekem valaki segíteni?
Köszönöm szépen!
További kellemes időtöltést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!