Mit tudok tenni, ha véletlenül tejet öntöttem a laptopomba?
Figyelt kérdés
Picit meglöktem a laptop mellett lévő gabonás tálat, az meg ráborult a laptopra. Nem volt már sok benne, és nem is az összes folyt ki, szóval nem hiszem hogy olyan sok került bele. Nem lett egyből zárlatos, szóval amint tudtam, kikapcsoltam. Kiszedegettem a gombokat, kipucoltam, de még azok alatt is van valamennyi. Most egyelőre hagyom száradni. Mit érdemes tenni ilyenkor, illetve mi baja lehet még?2019. ápr. 29. 22:23
1/9 anonim válasza:
Nekem a tapipad ment tönkre féligmeddig egy hasonló esettől: simogatásra még mozgatja a kurzort, meg a koppintásra is reagál, a bal gombjával viszont teljesen feleslegesen kattogok, semmi, meg a jobb gomb is megbízhatatlan - úgyhogy átálltam egérre.
2/9 A kérdező kommentje:
Igen, az valószínű nekem is, már mikor kapcsoltam ki, akkor is alig akart mozogni. De az legyen a legkisebb gond... :)
2019. ápr. 29. 22:54
3/9 A kérdező kommentje:
Vagyis legnagyobb, bocsi.. :D
2019. ápr. 29. 22:54
4/9 anonim válasza:
A legfontosabb teendöd megjegyezni, hogy mindig gondolj a tetteid LEHETSÉGES!!! következményeire is. Mint egy normális felnött!!
5/9 anonim válasza:
Gondolt rá. És vállalta a kockázatot.
Ha soha senki se vállaná, még mindig nem találtuk volna fel a kereket se.
6/9 anonim válasza:
A billentyűzetet biztos cserélned kell, mert zárlatos lesz.
7/9 anonim válasza:
Várni majd kicserélni ami tönkrement
9/9 Tibi12345835 válasza:
Amit tudsz szegyél ki belőle és fogj egy hajszárítót remélhetőleg kiszárad annyira, hogy mikor ujra bekapcsolod ne legyen gond vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!