Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Laptopomba véletlenül beleöntö...

Laptopomba véletlenül beleöntöttem egy pohár vizet. Reménytelen?

Figyelt kérdés
Végül is kiszáritottam most működik, de egy pár betű nem reagál. Javitható?
2011. febr. 19. 10:40
 1/7 asddaasdda ***** válasza:
100%
igen természetesen
2011. febr. 19. 11:04
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

1) Gyökér...

2) Ha működik, akkor mi az, hogy reménytelen? Nem működik pár betű, nem is fog. Elvárnád, hogy magától rendbehozza magát? Nem kellett volna ilyen herének lenned... laptop fölött locsolkodni... -.- Gratulálok!

2011. febr. 19. 11:05
 3/7 A kérdező kommentje:

Elsőnek köszönöm! Üdv: Kata

Másodiknak: Szánalmas vagy!

2011. febr. 19. 11:17
 4/7 anonim ***** válasza:

Pár betű rossz, akkor billentyűcsere - kb 15E Ft

Veszel USB-s billentyűt - kb 3E Ft

Ismerősnél ugyanez borral történt :) neki 45E volt mert egy idő után teljesen megadta magát és alaplap csere.

2011. febr. 19. 11:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen csatlakozom az előttem szólóhaz usb billentyűzet az olcsó megoldás a hugommal is ezt történt 60 ezer-ért cserélt alaplapot a laptopban miután nem tetszett neki az usb billenytűzetes megoldásom.
2011. febr. 20. 12:11
 6/7 A kérdező kommentje:

Húú, borzalmasan drága az alaplap!

Köszönöm nektek az infókat!

Egy kérdés! Vajon bármilyen alaplap kompatibilis az én Lenovomhoz? Mert van két másik laptopom kis hibával ....., és gondoltam arra, hogy abból át teni a Lenovo-ba.

2011. febr. 20. 12:30
 7/7 A kérdező kommentje:
áttenni
2011. febr. 20. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!