Direct1722 kérdése:
Mit tegyek? Adott egy iPhone Hátlapüveg leszedő gép. Véletlenül a 110v osat rendeltem meg, ami a magyar árammal ami 230v nem nagyon akar szuperálni Mit kellene vennem hogy működjön a szerkezet? (nem tudom hogy hány w-os) (visszaküldeni nem szeretném)
Figyelt kérdés
#110v-220v #hátlapleszedő
2019. márc. 29. 14:03
1/3 Gugu Gabor válasza:
2/3 anonim válasza:
"magyar árammal ami 230v nem nagyon akar szuperálni"
A "magyar áram" már csak ilyen, ráadásul ha jól értem, ki is próbáltad, azért fogalmazol így?
Mert akkor már régen rossz.
Ráadásul, ha jól értem (ja, nem írod), ez egy vákuumos, melegítős szerkezet, valamennyi 100 vagy valamennyi 1000 W-os fűtőbetéttel, azt próbáld meghajtani egy kis adapterrel, viccnek még az is jó lesz.
Felhívom a figyelmet, hogy semmiképp se közölj típust, vásárlási linket, nehogy tudjon valaki érdemben segíteni!
3/3 anonim válasza:
Akármilyen szar is a magyar szakmunkásképzés, azért a végzősök képesek különbséget tenni volt és vatt, 110 és 230 közt. Sőt a transzformátort is ismerik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!