Webáruház készítése?
Figyelt kérdés
Egy webáruházat hogyan kell úgymond nyitni?Hogy kell?Először mihez kezdjek?Egészen az elejétől érdekel az árubeszerzésig!Ha valaki tud segíteni azt nagyon megköszönöm!Nem azt mondom hogy telhjesen sötét, mert foltokban tudok dolgokat de közelsem mindent!2019. ápr. 24. 14:43
1/4 anonim válasza:
na ahhoz akkor sok szerencsét :D
2/4 anonim válasza:
Láttam olyan egyszerűbb oldalt, ahol valaki önmaga által bontott alkatrészeket árusított, egyszemélyes vállalkozásként.
Ilyen alapszinten nem túl bonyolult szerintem, de ott kezdődik, hogy először is kellene egy vállalkozói engedély.
Ahhoz meg kellene egy koncepció, hogy mire akarsz vállalkozni.
Arra ne számíts szerintem, hogy a kereskedők majd itt fognak kitanítani a beszerzési forrásokról stb.
3/4 A kérdező kommentje:
Az meg van tervezve hogy milyen termékeket árulék és hogy hol szerzem be!
2019. ápr. 24. 18:27
4/4 anonim válasza:
Ne kiabálj!
Általános iskola: a kijelentő mondatok végére pontot kell tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!