A xiaomishop.hu mennyire megbízható? Esetleg valami más oldalt javasolnátok?
Én egyszer rendeltem onnan egy fülhallgatót, és nem voltak valami jó tapasztalataim. A honlapon azt írták, hogy raktáron van az adott termék, és max. 1 hónap a kiszállítási idő. Miután letelt az 1 hónap, felhívtuk őket, hogy most mi van, és azt mondták, hogy nemsokára küldik. Ezután sem küldték ki, és rengeteg telefonálgatás után nagy nehezen közölték, hogy nincs is raktáron az a termék feketében, de esetleg egy fehéret tudnak küldeni. (A honlapon még mindig azt írták, hogy van belőle raktáron) Végül kiküldték, de egyébként még így sem teljesen azt, amit rendeltünk.
Viszont, ha jó áron szeretnél Xiaomi (vagy egyéb hasonló kínai márka) terméket rendelni, akkor az eustock.eu nevű oldalt tudom ajánlani. Innen rendeltem telefont, és fülhallgatót is, és mindkettő gond nélkül, időben megérkezett, ráadásul itt lehetett a legolcsóbban megvenni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!