Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik korhazat, orvost...

Melyik korhazat, orvost javasolnatok Budapesten, Zuglohoz kozel (telefonszam kene), ahol/aki 4D (igazabol 3D) ultrahangot csinal, minel olcsobban, de megbizhato?

Figyelt kérdés
Angliaban elek jelenleg, 21 hetes terhes vagyok, husvetra hazalatogatunk (mikor megerkezunk leszek 27 hetes terhes, ha az egeszet nem is latom, fontos reszleteket remelhetoleg), es gondolom most mar meg kene szervezni a dolgot (itt tul draga, es amugy is ez volt a kifogas a jegyre, hogy annyit viszont megtakaritunk hazameneskor :)). Tudtok valakit, foleg Zuglo, ilyesmi kornyeken, vagy valahol, ahova metroval konnyen eljuthatok, es nem tul draga? A segitseget elore is koszonom.
2009. febr. 25. 14:13
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi, javasolnatok, sietve irtam...
2009. febr. 25. 14:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mennyire jutsz el könnyedén, azt nem tudom, de én a 4dgenesis-nél voltam és csak ajánlani tudom. Metróval nem, de busszal, villamossal nem bonyolult. A Budagyöngye környékén van.

[link]

De ha itt beírod a keresőbe, akkor is csak pozitív válaszokat fogsz látni róla.

Én voltam máshol is, de nagy csalódás volt az a másik hely,

2009. febr. 25. 14:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
14:14-es, 18-as vagyok. Moszkva téren kell felszállni a 22-es buszra és 2 megállót menni a Budagyöngyéig. Nem bonyolult és aránylag gyors is.
2009. febr. 25. 14:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Bocs, csak a 14:18-as voltam. Azt hittem, két részletben írtam meg a választ, nem figyeltem, csak az időpontot. :)
2009. febr. 25. 14:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszi, es mennyibe kerult?
2009. febr. 27. 09:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Oh, koszi, ramentem a website-ra, es benne van, meg egyszer koszi!
2009. febr. 27. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!