Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az új házunkba nem tudják...

Az új házunkba nem tudják bekötni a tv-t és a netet. Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Már 2 hónapja beköltöztünk az albérletünkbe, ahova sem a telenor, sem a upc nem tudja bekötni a tv-t és a netet. Többivel nem próbálkoztunk, de valószínű más szolgáltatóval is így járnánk. Kérlek segítsetek, hogy milyen lehetőségeink vannak, hogy tudjunk tévézni és netezni. Nehezíti a problémát, hogy szinte az egész házban nincs térerő! Erre is szívesen fogadok tanácsot.

Hallottam olyat, hogy van konnektorba dugható wifi, de én csak jelerősítőt találtam. Tv-ben pedig a mindig tv-t találtam, de elég gyengusznak tűnik a 12 csatornájukkal.

Minden megoldás érdekel.

Hálás köszönet

2019. febr. 12. 09:10
1 2
 11/14 repulo ***** válasza:

Ha nem cél a korlátlan net, veszel a Vodánál ilyent 2 év hűséggel:

[link]

Olcsón, jót, gyorsan, egyszerre nem lehet. 😊

2019. febr. 12. 13:31
 12/14 anonim ***** válasza:

Menj át a szomszédhoz, és kérdezd meg, ők hogyan TV-z nek, interneteznek?

"Tv-ben pedig a mindig tv-t találtam, de elég gyengusznak tűnik a 12 csatornájukkal."

Ez az ingyen TV. Ennél többet senki sem ad ennyiért.

2019. febr. 12. 17:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Vodánál van a home csomag is, adnak egy konnektoros wifi routert, kb havi 5-6 ezer, 150 GB adatforgalommal, de tudni kellene van-e erre térerő, talán van még nekik TV szolgáltatásuk is.
2019. febr. 13. 06:28
 14/14 A kérdező kommentje:
Hálás köszönet mindenkinek aki segített! Sokkal okosabb lettem! :)
2019. febr. 13. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!