Az új házunkba nem tudják bekötni a tv-t és a netet. Mi tévő legyek?
Már 2 hónapja beköltöztünk az albérletünkbe, ahova sem a telenor, sem a upc nem tudja bekötni a tv-t és a netet. Többivel nem próbálkoztunk, de valószínű más szolgáltatóval is így járnánk. Kérlek segítsetek, hogy milyen lehetőségeink vannak, hogy tudjunk tévézni és netezni. Nehezíti a problémát, hogy szinte az egész házban nincs térerő! Erre is szívesen fogadok tanácsot.
Hallottam olyat, hogy van konnektorba dugható wifi, de én csak jelerősítőt találtam. Tv-ben pedig a mindig tv-t találtam, de elég gyengusznak tűnik a 12 csatornájukkal.
Minden megoldás érdekel.
Hálás köszönet
Nem tudjuk hol laksz.
Egyébként nem hiszem hogy a szomszédok is tv meg net nélkül vannak, érdeklődj náluk.
Akkor próbálkozzatok a többivel. Digi, Telekom
Minden szolgáltató honlapján le lehet kérdezni cím szerint, hogy tudnak-e ott kábeles szolgáltatást biztosítani. De ha nem, akkor sincs gond, ott vannak még a műholdas szolgáltatások.
Nézd meg hogy az utcában az oszlopokon a villanyvezetéken kívül hol és meddig vannak még egyéb vezetékek.
Melyik városban laksz? Mikrohullámú internet lehetséges még de ott csak pár megás netet szoktak adni.
Erdőben laktok hogy nincs térerő?
Az első kommentelő inkább maradt volna csöndben, ha már érdemben nem tud hozzá szólni!
Pest megyében Tökön lakunk. A telekom 5x jött ki bekötni, egyszer sem sikerült nekik. UPC szintén sikertelen, UPC directtől pedig csak egy levelet kaptunk, hogy nem megoldható.
Telekomtól annyit megtudtam, hogy nincs hely a villanyoszlopon. Akkor a többi szolgáltatonak sincs? Sajnos egyáltalán nem értek hozzá ( Nő vagyok :D )
SAT tv-t és műholdasat is próbáltam beköttetni, de semmi.
Jaaa és mindenképp olyan netet szeretnék, hogy legyen wifi és lehessen letölteni.
Akkor ez a mobilinternetes megoldás gondolom nem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!