Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az új házunkba nem tudják...

Az új házunkba nem tudják bekötni a tv-t és a netet. Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Már 2 hónapja beköltöztünk az albérletünkbe, ahova sem a telenor, sem a upc nem tudja bekötni a tv-t és a netet. Többivel nem próbálkoztunk, de valószínű más szolgáltatóval is így járnánk. Kérlek segítsetek, hogy milyen lehetőségeink vannak, hogy tudjunk tévézni és netezni. Nehezíti a problémát, hogy szinte az egész házban nincs térerő! Erre is szívesen fogadok tanácsot.

Hallottam olyat, hogy van konnektorba dugható wifi, de én csak jelerősítőt találtam. Tv-ben pedig a mindig tv-t találtam, de elég gyengusznak tűnik a 12 csatornájukkal.

Minden megoldás érdekel.

Hálás köszönet

2019. febr. 12. 09:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%

Nem tudjuk hol laksz.

Egyébként nem hiszem hogy a szomszédok is tv meg net nélkül vannak, érdeklődj náluk.

2019. febr. 12. 09:12
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Akkor próbálkozzatok a többivel. Digi, Telekom

Minden szolgáltató honlapján le lehet kérdezni cím szerint, hogy tudnak-e ott kábeles szolgáltatást biztosítani. De ha nem, akkor sincs gond, ott vannak még a műholdas szolgáltatások.

2019. febr. 12. 09:23
 3/14 repulo ***** válasza:
100%
A MinDigTV ha fizetsz is érte 52 csatorna.
2019. febr. 12. 09:25
 4/14 anonim ***** válasza:

Nézd meg hogy az utcában az oszlopokon a villanyvezetéken kívül hol és meddig vannak még egyéb vezetékek.

Melyik városban laksz? Mikrohullámú internet lehetséges még de ott csak pár megás netet szoktak adni.

Erdőben laktok hogy nincs térerő?

2019. febr. 12. 09:45
 5/14 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a többi szolgáltatót. Van olyan sajnos, hogy egyik se tud kábelt adni. Ilyenkor a tévét vagy a MinDig TV, vagy egy műholdas szolgáltató tudja megoldani. Nem hiszem, hogy 5-6 csatornánál többet néznél rendszeresen, azt kell megnézni, hogy azok megvannak-e, itt válogathatsz, mert tányérost minden szolgáltató tud bárhova vinni. Netből is többféle megoldás lehet. A legolcsóbb a mobilnet, előnye, hogy ha utazol viheted magaddal, hátránya, hogy instabil és gyakran korlátos, de ma már vannak korlátlan csomagok is. A második lehetőség a mikrohullámú net. Ez drágább a mobilnetnél, de cserébe betonstabil és garantáltan korlátlan, mint a vezetékes. Hátránya, hogy fix, mint a vezetékes, utazáshoz nem viheted magaddal. A harmadik lehetőség a műholdas net, ez már igen nagy ellensége a pénztárcának és semmi előnye a mikrohullámúval szemben, ezért csak akkor ajánlom, ha nincs más megoldás.
2019. febr. 12. 09:46
 6/14 A kérdező kommentje:

Az első kommentelő inkább maradt volna csöndben, ha már érdemben nem tud hozzá szólni!

Pest megyében Tökön lakunk. A telekom 5x jött ki bekötni, egyszer sem sikerült nekik. UPC szintén sikertelen, UPC directtől pedig csak egy levelet kaptunk, hogy nem megoldható.

Telekomtól annyit megtudtam, hogy nincs hely a villanyoszlopon. Akkor a többi szolgáltatonak sincs? Sajnos egyáltalán nem értek hozzá ( Nő vagyok :D )

SAT tv-t és műholdasat is próbáltam beköttetni, de semmi.

2019. febr. 12. 09:52
 7/14 A kérdező kommentje:

Jaaa és mindenképp olyan netet szeretnék, hogy legyen wifi és lehessen letölteni.

Akkor ez a mobilinternetes megoldás gondolom nem elég.

2019. febr. 12. 09:56
 8/14 anonim ***** válasza:
UPC direktnél mi nem megoldható? Azt bárhova lehet, pont az a lényege :D
2019. febr. 12. 10:15
 9/14 repulo ***** válasza:
2019. febr. 12. 10:17
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszi, de ehhez meg 25ezer a legolcsóbb router.... :(
2019. febr. 12. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!