Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy kell netet bekötni?...

Hogy kell netet bekötni? :DDDDDDDD

Figyelt kérdés
Nekem mindig mobilnetem volt mindig azt használtam. De most új házba költözünk és szeretném ha lenne ott netem állandóan. Nem kell nekem tévé , meg telefon elofizeteses csomagok meg ilyenek amiket hirdetnek a reklámokban. Csak internetet szeretnék használni!!!! Nem volt soha bekötve a net, így nem tudom mit kell megvennem vagy hogy zajlik ez az egész :( olyat szeretnék hogy nem tudom megvan hogy mennyi netet hasznalhatok és azt beosztom. Vagy hasonló... De nem tudom mit hogy kell és nem akarok beégni:DDD valaki segítsen nekem légyszi:)
2018. dec. 24. 13:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A szolgáltatók ügyfélszolgálata pont ezért van..
2018. dec. 24. 13:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Területtől függ, hogy mely szolgáltatónak épp milyen technológia van kiépítve.

"olyat szeretnék hogy nem tudom megvan hogy mennyi netet hasznalhatok és azt beosztom"

Ennek így 2018 végén semmi értelmét nem látom, mára már filléres pénzért kapsz korlátlan, szélessávú internet csomagot.

2018. dec. 24. 14:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Felhívsz pár szolgáltatót, bemondod a címedet, ők pedig megmondják, hogy milyen netet ajánlanak és mennyiért. Erre te azt mondod, hogy "hát az nagyon sok", ezért tesznek majd egy még jobb ajánlatot. Ezen a ponton eldöntöd, hogy melyik éri meg legjobban, mondod nekik hogy az kell és akkor ők majd intézik a többit.

De amúgy ajánlott teljes csomagban kérni (TV-internet-telefon) akkor is, ha neked csak net kell. Mi Telekomnál internetet és TV-t használunk, vonalas telefonunk nincs is, de fizetjük, mert 300 forint az alap havidíja és cserébe 1500 forint kedvezményt ad, szóval 1200 Ft kedvezmény a semmiért. Önmagában az internet baromi drága tud lenni.

2018. dec. 24. 14:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezed valamelyik szomszédot, hogy milyen szolgáltatók vannak, UPC, Digikábel, helyi vállalkozás stb.

Vezetékes telefonvonalra is lehet kérni csak internetet, telefon nélkül.

2018. dec. 24. 14:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a kérdésből a lényeg kimaradt, hogy hol van az az új ház, ezért add meg ezen az oldalon, hogy választ kaphass:

[link]

Elsőnek elég, ha az irányítószámod megadod.

2018. dec. 24. 14:28
 6/8 anonim válasza:
100%
És mi ilyen vicces ezen észlény?
2018. dec. 24. 14:59
 7/8 A kérdező kommentje:
😂😂😂😂
2018. dec. 24. 15:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2018. dec. 24. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!