Instagramm/Facebook? Többi lentebb
Facebook: hogyan tudom megnézni, hogy hányan keresték fel a profilomat, illetve kik nézték meg a posztolt videómat ? A videónál azt látom, hogy hányan nézték meg, de azt nem,hogy kik.
Instagramm: Hogyan tudom megnézni azt, hogy hányan mentették a képemet, és hogy hányan kerestek rá a profilomra?
Köszönöm
Facebookon tudtommal sehol nem tudod megnézni, hogy kik kerestek rá a profilodra, illetve kik nézték meg a videóidat. Hogy van-e olyan letölthető alkalmazás aminek a segítségével meglehet nézni azt nem tudom, de keress rá, hátha..
Instagramon ezt szintén nem lehet megnézni, hogy név szerint kik, viszont ha a fiókodat személyesről átváltod üzleti fiókra, (pl.személyes blog) akkor az oldaladon felül kiírja hogy az elmúlt 7 napban hányszor nézték meg a profilodat. Illetve a posztjaidnál látod, hányan mentették le egy képedet pl.
Az üzleti fiókhoz viszont vagy a telefonszámod, e-mail címed, vagy a lakhelyedet (pl.Budapest II.kerület) meg kell adnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!