3/7 anonim válasza:
Az egy képmegosztó felület. Le kell tölteni az Instagram appot a telodra és fényképeket tudsz megosztani magadról. Össze is tudod kapcsolni a Facebookal.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi harmadik, te tudtad egyedül, mire gondolok. És egyébként ez minek, a fbre, ha anélkül,is tudok fényképet megosztani?
2016. jan. 5. 22:09
6/7 anonim válasza:
#3. vagyok
Nos, hát igazából lehet vitatni az értelmét, én használom és szeretem is. Az tény hogy igazából Facebookon szinte lehetőségünk van képek, videók megosztására. Az instagramm arra szolgálna hogy az éppen aktuális dolgainkat, képek és videók formájában osszuk meg a követőinkkel. Ugye mi tudjuk eldönteni hogy kit szeretnénk követni és akár mi is eldönthetjük hogy minket kik kövessenek. Nagy előnye hogy itt tényleg csak képeket, 15mp-s videókat tudunk megosztani és nincsenek hirdetések, felkérések, reklámok stb.. Mert ha felmegyek például Facebookra mást sem látok csak olyan tartalmat ami engem nem érdekel, instagrammon ezt jobban lehet korrigálni, arról szól amiről szólnia kell. Szerintem egy jó program de néküle is elvan az ember.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi
2016. jan. 6. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!