Facebookot lassan levaltja az Instagramm?
Figyelt kérdés
Egyre tobb helyen latom az instagrammot es sok ember facebookra mar alig tolt fel kepet inkabb instagrammra.2017. jan. 20. 22:02
1/8 anonim válasza:
Nem hiszem, mert én például azt sem tudom mi az az instagramm.
2/8 anonim válasza:
Nincs se Instagramom, se Facebookom. Instagramom sose volt, nem is lesz, Facebook meg semmire sem jó, majdnem tönkretette a kapcsolatom... Az egész netes közösségi élet egy nagy rakás...
4/8 anonim válasza:
Amerikában nem igazán használják már az FB-t, tweet insta linkedIn stb már "Modernebb" Engem nem igazán érdekel, nem fogom megosztani reggel milyet kaksizok :D és másokét se nézek.
5/8 anonim válasza:
Inkább a Twitter fogja szerintem:)
6/8 anonim válasza:
Nem tudom mi az az instagramm, de remélem nem. Én szeretem a face-t, bár nem sürün osztok meg dolgokat. Bizonyos zárt csoportokban vagyok aktív inkább.
2. jó szar kapcsolatod lehet akkor. Az ilyesmi soha nem a facebook hibája. A kapcsolatoddal van baj.
7/8 anonim válasza:
Nem maga a fb, hanem a sok utáló k****, akik nem tudják elviselni, hogy nekem nem kell más, és mindent megtennének azért, hogy kinyírják a kapcsolatom, de nem fogják... Ha nem lenne ilyen oldal, nem lenne ilyen probléma.. :)
8/8 anonim válasza:
Talán inkább, ha nem lennének ilyen emberek, akkor nem lenne probléma :D
Amúgy lehet le is lehet tiltani az ilyen embereket... amúgy se értettem soha, hogy egyesek mások miatt drámáznak... le kell szarni ezeket és kész :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!