Mi lehet a digitális villanyóra baja?
Korábban csak elvétve az óraállással, most már viszont kizárólag ezt a kódot írja ki, a villanyóra állást le sem tudom olvasni.
Az olvasót megtaláltam a neten, a kódot is, de hogy mi a jó ég vele a teendő, arról sehol nem írnak:
A kijelzőn a mérő firmware verziója látható (01.09). Ebben az esetben a kijelzőn nem látható mértékegység.
Mindez tök jó, csak éppen mit jelent? Hogy érem el, hogy ismét normálisan működjön?
Köszönöm.
Annyiból nem értem, hogy én szakmabeli volnék (papírom van erről is, ha nem is voltam soha villanyszerelő), de ilyen esetben kapásból a szolgáltatóhoz fordulnék.
De tőlem meg is piszkálhatod az órát úgy, hogy megbüntessenek tiltott vételezésért.
Érthetetlen ez a hozzáállás.
"De tőlem meg is piszkálhatod az órát úgy, hogy megbüntessenek tiltott vételezésért."
Vannak mérők amiken vannak nyomógombok. Ott állíthatod be mit akarsz a kijelzőn látni.
Szabadon nyomkodhatod (piszkálhatod), nem büntetnek meg érte. Amihez nem szabad nyúlni az plombával le van zárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!