Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vettem egy Kindle Paperwhite...

Vettem egy Kindle Paperwhite 4-es ebook olvasót. Lenne egy problémám. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Tehát megvettem. Beüzemeltem. Az lenne a problémám hogy töltöttem le könyvet(Trónok Harca). Ugye PDF-ben töltöttem le de átkonvertáltam azw3-ba és ráraktam az eszközre. Viszont amikor olvasnám, elég hülyén lehet olvasni. Össze vissza vannak "elvágva" az oldalak. Az el választások is össze vissza vannak. Nem rendezett. Ez miért van? Mert mikot pdf-ként nézem a számítógépen akkor tökéletes. De mikor átkonvertálom és az ebook olvasón akkor összevissza... Tudnátok segíteni hol lehet a hiba? Nagyon megköszönném.

2019. jan. 4. 21:20
 1/2 anonim válasza:

A PDF-ek konvertálásánál gyakran szétesik a tördelés, mivel ott rengeteg más elem is jelen van.

Nekem az szokott működni, hogy a pdf-et elmentem simán word-be vagy txt-be (azt hiszem az acrobat pro-val simán lehet) és azt rakom fel vagy konvertálom.

Közvetlenül pdf-et konvertálni még normálisan nem sikerült, de nem kizárt, hogy van rá valamilyen szoftver.

2019. jan. 8. 08:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne konvertáld át. PDF-et is szépen tud olvasni
2019. jan. 10. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!