Tudnátok e segiteni? Kommentben leírom mi a problémám mert ide nem fog kiférni.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni töletek az lenne a problémám hogy Apukám számítógépe játék közben de kb 5 perc után fogja magát és kifagy semmi hibaüzenet vagy kék halál és még az eseménynaplóban se szerepel semmi erről a jelenségről csak az hogy le lett resetelve.
A kép simán kimerevedik a hang pedig beakad és folyamatossan ismétlödik.
De ez a hiba minden játéknál elő jönn legyen az PUBG, Far Cry 5 a Wildlands vagy akár a windows 10-be alapból telepített Candy Crush Soda Saga is.
Én futtattam az Aidával stabilitás tesztet ott nem volt semmi hiba még melegedés se a proci 60 fokon volt a videó kártya is 50 fokra ment fel.
Utána leszedtem az Asus Rognak a Furmark nevű programját ahol szintén videó kártyát és procit lehet tesztelni ott is ment a teszt 2 óráig és semmi baj nem volt mármint nem fagyott ki.
Memtest 86+-szal teszteltem a ramokat ott se talált semmi hibát.
Az interneten való böngészés közben nem jelentkezik ez a probléma csak ha elindítok egy játékot de ott átlagban mindig kb 5-10 percen belül kifagy a gép.
A Windowst is újra raktam az se segített.
Máshova is kiírtam igy másolt szöveg.
Annyival bőviteném hogy 16 gb ram volt a gépbe és 8 gb ram nem volt jó igy az kilett véve de igy se müködik
A gép specifikációi.:
Alaplap:Asus sabretooth 990fx r2.0
Proci: Amd FX-8350 (nincs húzva)
Ram: Amd Radeon r7 1866 mhz 2x8 Gb
Gpu: Asus Rog Gtx 1050 2GB OC
Táp: Thermaltake Smart RGB 600W
A segítséget előre is köszönöm!
Az a ram biztos jó.
Tudom sok hibája lehet csak miképp már mindent megpróbáltam nincs már ötletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!