Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy tudom megallapítani,...

Hogy tudom megallapítani, hogy egy táskában található-e fém?

Figyelt kérdés

A következő szituáció megoldása lenne a lényeg:

Egy táskát letesznek elém, amibe belenézhetek ugyan, de bele nem nyúlhatok. Csak kívülről foghatom meg.

A benne lévő ruhák miatt nem tudom megállapítani, hogy van-e benne fém. Az lenne lényegében a kérdés, hogy hogyan tudom megállapítani, hogy fémdarabot göngyöltek bele a táskában lévő ruhákba?

Egy nagyon erős mágnessel esetleg, amit rejtve a kezemben hordok?

Illetve ha több fémtárgy van a táskában, hogy lehet csak kifejezettem egy fajta fémre fókuszálni, hogy csak arra reagáljon mondjuk egy készülek?

2018. dec. 11. 14:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Oszinten... Ez mennyire eletszeru szituacio?:D es miert lenne hasznos?
2018. dec. 11. 16:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Lehet kapni (vagy épiteni) miillió féle fémkereső készüléket.

Ezekből a legegyszerűbbek meg tudják állapitani, hogy van-e fém tárgy a közelben, a modernebbek pedig még azt is mutatják, hogy az milyen fém.

2018. dec. 11. 16:49
 3/3 anonim ***** válasza:

A mágnest felejtsd el!

A vas, kobalt, nikkel kivételével nem mégy vele semmire.

Egyébként pedig egy kis infó:

[link] [link]

2018. dec. 11. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!