Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért szakadozik a netem?...

Miért szakadozik a netem? (Leírásban több infó. )

Figyelt kérdés

ha már minden neten leírt dolgot kipróbáltunk, mégis folyamatosan elmegy a net.

1. Router nem rossz. Én közvetlenül csatlakozom hozzá (pc), férjem wifin. Neki sosem szakad meg a net.

2.Kábel nem rossz, mert újra cseréltük, és ezzel sem működik.

3. A probléma leírása: "A weboldal nem elérhető. error_connection_timed_out)

Már mindent megpróbáltunk, fogalmunk sincs, ha nem router, és kábel hiba, akkor mi lehet. Ezen a linken leírtakat mind megtettük: [link]

Ha bárki tud segíteni, nagyon-nagyon köszönöm!

2018. nov. 30. 11:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Valamelyik eszköz melegszik, ezért bekapcsoláskor működik (ha ez így van, nem írtad le, mikor megy el a net), aztán eldobja a kapcsolatot, és amint lehűl, ismét működik egy darabik.
2018. nov. 30. 11:43
 2/7 repulo ***** válasza:
A pc-n wifi-vel már próbáltad? Ha úgy jó, lehet a LAN csatlakozó. Ha nem, akkor a hálózati chip is lehet.
2018. nov. 30. 11:48
 3/7 anonim válasza:
100%

Szia.

1. Van külön router vagy csak a szolgáltató eszköze?

2.A kábel a szolgáltató eszközébe van bedugva? Másik portban ugyanezt csinálja?

3. Ha van router, nincs áttéve olyan módba, hogy be kelljen jelwntkezni (autentikálni)?

4. Másik laptoppal tudod tesztelni a kábelgondot?

5. Van IPTV? Azzal van gond?

2018. nov. 30. 12:25
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy segíteni szeretnétek!

- Nem melegedés, sajnos már bekapcsoláskor ezt csinálja.

- Mi vettük a routert, nem szolgáltató adta.

- Minden portot kipróbáltunk, semelyiknél nem jó.

Lehet esetleg azért, mert a routerünk 100 mbps/s teljesítményű, de a fizetett net csomag a duplája? (Még nem volt pénzünk jobb routert venni hozzá.)

2018. nov. 30. 13:06
 5/7 anonim ***** válasza:

szurjetek ki a hiba lehetosegeket.

kezdetben pingelgessétek a routert masodpercnkent, es amikor a weboldal timeoutol akkor latjatok mukodik vagy nem.

utana lehet menni tovabb..

a kábel csere meg ilyesmi akkor ér valamit ha az a hibás, mig nem tesztelitek hogy mi a rossz.. nincs ertelme

2018. nov. 30. 14:30
 6/7 anonim ***** válasza:
A pc-vel lehet gond sztem, ha wifivel jó. Aki ért hozzá, azzal kell megnézetni. De addig is van a jobb alsó sarokba egy kis 4zet alakú jel, ahol a netkapcsolatot mutatja, ha jobb klikkel rámkattint, akkor a hibaelhárítóval meg lehetne nézni van e hiba a nettel.
2018. nov. 30. 15:02
 7/7 repulo ***** válasza:

Nekem 1000Mb-re van 250Mb-es router rakva, semmi baja a wifi-jének, kábelen meg a gépnek átmegy a teljes sávszélesség.

Ha csak te használod a net-et akkor is szakadozik?

2018. nov. 30. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!