Miért szakadozik a netem? (Leírásban több infó. )
ha már minden neten leírt dolgot kipróbáltunk, mégis folyamatosan elmegy a net.
1. Router nem rossz. Én közvetlenül csatlakozom hozzá (pc), férjem wifin. Neki sosem szakad meg a net.
2.Kábel nem rossz, mert újra cseréltük, és ezzel sem működik.
3. A probléma leírása: "A weboldal nem elérhető. error_connection_timed_out)
Már mindent megpróbáltunk, fogalmunk sincs, ha nem router, és kábel hiba, akkor mi lehet. Ezen a linken leírtakat mind megtettük: [link]
Ha bárki tud segíteni, nagyon-nagyon köszönöm!
Szia.
1. Van külön router vagy csak a szolgáltató eszköze?
2.A kábel a szolgáltató eszközébe van bedugva? Másik portban ugyanezt csinálja?
3. Ha van router, nincs áttéve olyan módba, hogy be kelljen jelwntkezni (autentikálni)?
4. Másik laptoppal tudod tesztelni a kábelgondot?
5. Van IPTV? Azzal van gond?
Köszönöm, hogy segíteni szeretnétek!
- Nem melegedés, sajnos már bekapcsoláskor ezt csinálja.
- Mi vettük a routert, nem szolgáltató adta.
- Minden portot kipróbáltunk, semelyiknél nem jó.
Lehet esetleg azért, mert a routerünk 100 mbps/s teljesítményű, de a fizetett net csomag a duplája? (Még nem volt pénzünk jobb routert venni hozzá.)
szurjetek ki a hiba lehetosegeket.
kezdetben pingelgessétek a routert masodpercnkent, es amikor a weboldal timeoutol akkor latjatok mukodik vagy nem.
utana lehet menni tovabb..
a kábel csere meg ilyesmi akkor ér valamit ha az a hibás, mig nem tesztelitek hogy mi a rossz.. nincs ertelme
Nekem 1000Mb-re van 250Mb-es router rakva, semmi baja a wifi-jének, kábelen meg a gépnek átmegy a teljes sávszélesség.
Ha csak te használod a net-et akkor is szakadozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!