Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen drónt vegyek? Részletek...

Milyen drónt vegyek? Részletek a leírásban.

Figyelt kérdés
Viszonylag tiszta, szép felvétel. Ami fontos kefe nélküli motor, vissza tudjon jönni a kiindulási pontra és mobilon tudjam nézni az élőképet. Lehetőleg max. 100 USD, 27.000Ft-ig, hogy postával meglegyen 30.000Ft-ból. Én az MJX Bugs 3-at néztem de nem tudom az képes-e visszajönni és az élő képre. Egyenlőre gyakorolni lenne a Xiaomi Mi Drone 4k előtt.
2018. júl. 24. 14:00
 1/4 anonim válasza:
Az a gond amit te akarsz az nem ez az árkategoria,ha szeretnél nézni telorol akor egy fos minőséget foksz kapni,szerintem gyűjtőges!
2018. júl. 25. 12:13
 2/4 G3ll3r válasza:

A Bugs 3 nem tudja ezeket, még magasságtartás sincs benne. Kamera telepíthető rá, de el kellene döntened, hogy vezetsz, vagy a telefonodat nézegeted. Mert Az a gép nem fog megállni a levegőben, amíg a telót nyomkodod.

RTH sincs benne, azaz haza sem jön. Nagyon jó gép, brusheless mocikkal, árban szinte verhetetlen, de ennyiért ne álmodozz. Ha azt nézem, egy alsó kategóriás kamera kerül annyiba, amennyit te az egészre szánsz. Az megvan? A Mi 4k csalódás lesz, már most szólok. Amúgy amikor te mobilon nézegeted az élőképet, az wifin megy, ami olyan gagyi jeltovábbítás, hogy az hihetetlen. A hatótávról nem beszélve. A vicc kategória. Van a másik gond a delay, azaz a cumi, amikor a kamera képe sokkal később jön meg neked a telóra, mint ahogy az megtörténik. Ez bőven annyi idő, hogy simán falnak mész, mire észlelnéd, hogy gond van.

Sokan rózsaszín ködben élnek a drónokkal kapcsolatban. Nem néznek utána, nem olvasnak, nem néznek videókat, hogy mi mire képes és mennyibe kerül.

Az első olyan gép, ami azt mondom, hogy belépőszinten tudja azt, amit a kínaiak amúgy is összekamuznak a bemutató videókban a gagyi 5 forintos drónjaikkal, az 300.000 ft. Igen, nem elírás. Háromszázezer forint egy új Mavic Pro, vagy Phantom 4 ami azt tudja, amiről sokan azt hiszik, hogy 30 ezerből meg lehet úszni. Egy akku kerül annyiba darabja egy ilyen géphez. És nem egy kell belőle, hanem minimum 3. Az csak 100.000 ft. Az összes olyan kínai webshop hazudik, ahol azt mondják, hogy van RTH (return to Home/hazatérés funkció) a drónon, viszont nincs GPS rajta. Anélkül meg az egész csak egy kamu.

2018. aug. 4. 23:10
 3/4 A kérdező kommentje:

Egy Hubsan X502S mellett döntöttem!

Gyakorolni szerintem jó.

Azóta rengeteg cikkek olvastam, kérdeződködtem.

Xiaomi 4k,Phantom 3 Standard van most egyenlőre a képben.

2018. okt. 2. 17:40
 4/4 anonim válasza:
Szia első válaszolo vagyok vagy 3 hónapja és szerintem jó dőntés lesz.Sok sikert és majd használd egészségel.
2018. okt. 3. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!