Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy javítható meg a képet,...

Hogy javítható meg a képet, mi a baja? Kép a leírásban.

Figyelt kérdés

[link]

Nagyjából 11-kor frissítettem, azután újra indítottak és azóta ilyen. Az egérrel reagál. Billentyű kombinációk közül melyik segíthet?

2018. márc. 3. 19:01
 1/6 A kérdező kommentje:
Hogy javítható meg a gép**
2018. márc. 3. 19:08
 2/6 anonim ***** válasza:

Egyszeruen csak le van fagyva..

Gondolom ujrainditani mar probaltad...

A gep teljesitmenyet leirhatnad ,es hogy eredeti e a Windows.

2018. márc. 3. 19:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Rendszer visszaállítás segíthet:

kikapcsolod, bekapcsolod.. mielőtt még bejönne a windows indítóképernyő F8-at nyomni/nyomogatni!

Kiválasztod képernyőn a csökkentet mód indítást.

A rendszer elindul...

Start menüben gépeld a keresőmezőbe hogy Rendszer-visszaállítás. a talált programot elindítod, feljön egy ablak, ahol kiválaszthatod a legfrissebb dátumot. utána a befejezésre kattintasz.

A gép újraindul, visszaállítja a frissítés előtti állapotot. egy kis ideig eltart. Ha még mindig rossz...

Akkor egy még régebbi dátumot válassz. a visszaállításhoz.

Ha ez sem használ, akkor a rendszert újra kell telepíteni....

Csökkentett módban ments ki minden fontos adatot egy másik helyre, mert a windows könyvtáraiból újratelepítéskor minden törlődni fog. Frissítésnél áthelyezi a dokumentum képek..mappákat, de sokszor van adatvesztés. Jobb, ha előre kimentesz minden neked kellő dolgot.

2018. márc. 3. 19:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:D megvártam amíg lemerült utána feldúgtam töltőre, semmi. Mérgemben ráütöttem a billentyűzetre és elindult xD amúgy eredeti Windows van rajta
2018. márc. 7. 19:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Az,hogy rautottel a billentyuzetre es elindult pusztan veletlen lehet.

Eroszakkal nem lehet elektronikat szerelni.

2018. márc. 7. 19:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Erős rázkódás tette "rendbe"......

"Arany kezed van"....

Remélem, azért ezt a javítási módszert a jövőben ritkán használod egy működő számítógépen, mert a winyó nem szereti a használat közbeni erős behatásokat. Az olvasófej fizikálisan megkarcolhatja az adathordozó felületet, és használhatatlanná teheti a partíciós táblát. Adataidnak akkor annyi.....

2018. márc. 8. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!