Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan kössem össze? A...

Andristeso1 kérdése:

Hogyan kössem össze? A számítógépemet szeretném összekötni a monitorommal és a Tv-mel egyszerre. Úgy szeretném megoldani hogy egyszerre csak egy kép jelenjen meg.

Figyelt kérdés

A monitoron csak egy VGA-port van.

A TV-n 3 db HDMI port.

A számítógépen van egy Display, DVI, és egy HDMI.

A számítógépen van még egy VGA port is alapértelmezetten.

Eddig úgy használtam hogy vettem egy HDMI-VGA átalakítót hogy a videokártya teljesítményet kapjam meg.

Hogy lehetne megoldani ?

2018. nov. 11. 22:02
 1/5 anonim ***** válasza:

"Úgy szeretném megoldani hogy egyszerre csak egy kép jelenjen meg."

Tehát érthetőbben vagy a monitor, vagy a TV, ezt tudja a Windows, én is így használom. Kreáltam hozzá két parancsikont is, amivel tudok váltani.

"vettem egy HDMI-VGA átalakítót hogy a videokártya teljesítményet kapjam meg."

??? Mit is akarsz ezzel mondani? Miért nem mehet a D-Sub kimenet a monitorra, HDMI pedig a TV-re? Túl egyszerű lenne? Ennek semmi köze a teljesítményhez.

2018. nov. 11. 22:15
 2/5 anonim ***** válasza:

Később kapcsoltam, megzavart a körülményes fogalmazás.

Tehát alaplapi kimenet van D-Sub, videókártya a többi.

2018. nov. 11. 22:17
 3/5 anonim ***** válasza:

"egyszerre csak egy kép jelenjen meg"

Tényleg jó, hogy fejtegetni kell egy kérdést, de ebből azt is ki lehet olvasni, hogy ugyanaz menjen mindkettőn. Klón mód, klónozás, vagy parasztosan "clonozás".

Ha én ilyen helyzetben lennék, vagy használnám a monitort az alaplapi D-Sub kimeneten, vagy lecserélném a monitort. Nem látom értelmét egyéb kínlódásoknak, különösen analóg --> digitális minőségrontó átalakításnak.

Nekem csak az alaplapon van háromféle kimenet, ami a monitort és TV-t viszi. Házimozihoz tökéletes, játszani meg nem szoktam.

2018. nov. 12. 09:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Illetve HDMI --> D-sub szerepelt a kérdésben (D/A), de mindegy, az is ronthat a minőségen.
2018. nov. 12. 09:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2018. nov. 12. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!